Gündem Komiserin 'Parmağım koptu' feryadı

Komiserin 'Parmağım koptu' feryadı

Paylaş
Komiserin 'Parmağım koptu' feryadı

Komiserin 'Parmağım koptu' feryadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı hastanenin yanıbaşındaki caddede gösteri yapan gruba polis anında müdahale etti. Müdahale sırasında Çevik Kuvvet te görevli bir başkomiserin parmağı, ısırılma sonucu koptu. 20 kişilik gösterici grubun tamamı gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hastane açılışı nedeniyle kürsüye çıktığı ve halka hitap ettiği sırada, yanıbaşındaki caddede çok hareketli anlar yaşandı. Kendilerini "Halk Cephesi" olarak tanımlayan ve 20 kişiden oluşan bir grup "ABD defol, bu vatan bizim" diye slogan atarak gösteriye başladı.

Hastane açılışı nedeniyle bu noktada bulunan Çevik Kuvvet polisi göstericilere anında ve çok sert müdahale etti. Polis, biber gazı da kullandı. Bu sırada arbede yaşandı. Gözaltına alınan göstericilerin polise direnişini sürdürmesi nedeniyle arbedenin boyutları giderek büyüdü, polisin daha da sertleştiği gözlendi.

ARAÇ VAR SÜRÜCÜ YOK

Bu sırada bir başkomiserin "parmağım koptu" diye feryat ettiği görüldü. Başkomiseri hastaneye götürmek için araç aranmaya başlandı, bu sırada panik yaşandı.

Haberin Devamı

Sonunda yaralı başkomiser bir polis aracına bindirildi. Ancak aracı haraket ettirecek sürücü ortada olmayınca yine araçtan indirildi. Arkadaşlarıyla birlikte yeniden koşuşturmaya başlayan yaralı polis sonunda bir ambulansa bindirildi ilk müdahale de burada yapıldı.

AÇILIŞI YAPILAN HASTANEYE...

Başkomiser daha sonra açılışı yapılan hastaneye götürüldü. Bu sırada Doğan Haber Ajansı kamerasının görüntü alması yaralı polisin meslektaşları tarafından engellendi.

Gösterici gruba müdahale sırasında parmağı kopan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 35 yaşındaki Başkomiser Turan Çelik'in kopan parmağı Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alındı. Fatih Terim'in de kopan parmağını diken mikrocerrahi uzmanı Doç. Dr.Ufuk Nalbantoğlu tarafından gerçekleştirilen ve 2 buçuk saat süren operasyonla parmak yerine dikildi. Ameliyat sonrası bilgi veren Doç .Dr. Nalbantoğlu, ısırılma sonucu kopan dokuların başarıyla yerine dikildiğini, enfeksiyon riskine karşı Çelik'in 5 gün hastanede kalacağını belirtti.

Haber : Pınar Çıtak KOYGUN / Kamera : Özgür ARSLAN (İSTANBUL - DHA)

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer252","252","201002","252-8.jpg");