Gündem Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti

Paylaş
Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti

Komşular arasında gürültü nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada bir çocuk annesi 26 yaşındaki Nurcan Taş yaşamını yitirirken, iki kayınbiraderi yaralandı

Üst katta oturan Yener Ö. ve oğlu Gürcan Ö., bir hafta önce yakınlarını kaybeden ve taziye için gelen akrabaları nedeniyle gürültü yaptıklarını öne sürdükleri alt komşuları Abdulvahap ve kardeşi Yusuf Taş ile dün tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Haberin Devamı

Yener Ö. ve Gürcan Ö.’nün darp edildiği kavga taraflar olay yerine gelen polisler tarafından karakola götürülen burada barıştırıldı. Ancak öfkesi dinmeyen Yener Ö. ve oğlu Gürcan Ö. bugün apartmanda karşılaştıkları alt komşusu Abdulvahap Taş tekrar tartıştı.

İki aile arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Gürcan Ö., yanında bulunan silahla rast gele ateş etmeye başladı. Kavga sırasında 1 çocuk annesi Nuriye Taş, kayınbiraderleri Abdulvahap Taş ile Yusuf Taş yaralandı. Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Nuriye Taş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Göğsüne 3 kurşun isabet eden Yusuf Taş, sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alındı. Kavgada yaşamını yitiren Nuriye Taş’ın 19 yaşında evlendiği ve 6 yıldır bebeği olmadığı için tedavi olduktan sonra geçen yıl bir çocuk dünyaya getirdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Cinayetin ardından apartmanda bulunan zanlı Gürcan Ö., ile kavgaya karışan babası Yener Ö., Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Araca bindirilmek isteyen iki zanlı Taş ailesinin yakınları tarafından linç edilmek istendi.

Zanlıları taş yağmuruna tutan Taş ailesinin yakınları olay yerine sevk edilen çevik kuvvet polisleri tarafından güçlükle engellendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Taner YENER/İSTANBUL,(DHA)