Gündem Komşuların kuzu kavgası: 1 ölü

Komşuların kuzu kavgası: 1 ölü

Paylaş
Komşuların kuzu kavgası: 1 ölü

Komşuların kuzu kavgası: 1 ölü

Burdur'un Çavdır İlçesi'nde koyun otlatan iki komşu arasında, sürüye karışan kuzunun paylaşılamaması nedeniyle çıkan kavgada, 39 yaşındaki Vehbi Kayacan tabancayla vurularak, öldürüldü.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Çavdır Ayıyeri mevkiinde meydana geldi. Koyunlarını otlatan 46 yaşındaki Yurtseven Ak, bir kuzusunun sürüsüne karıştığını iddia ederek, komşusu Vehbi Kayacan'dan hayvanı geri vermesini istedi. Kayacan'ın kuzunun kendisine ait olduğunu iddia etmesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ak, ruhsatsız tabancasıyla Vehbi Kayacan'a 4- 5 kez ateş etti. Evli ve 3 çocuk babası Vehbi Kayacan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

‘BABAMI VURDULAR, YETİŞİN’

Bu sırada olay yerinde bulunan Kayacan'ın oğlu Burhan Kayacan, annesi Fadime Kayacan ve amcası Mursin Kayacan'ı arayıp, “Babamı vurdular, yetişin” diyerek, yardım istedi.

Yurtseven Ak ise “Ben adam öldürdüm, gelin beni alın” diyerek kendisini jandarmaya ihbar etti. Olay yerine gelen jandarma, Ak'ı gözaltına aldı. Vehbi Kayacan'ın cenazesi ise otopsi için Antalya'ya gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Osman ORAL/ÇAVDIR (Burdur), (DHA)