Gündem Komşularını soyup evlerini döşediler

Komşularını soyup evlerini döşediler

Paylaş
Komşularını soyup evlerini döşediler

Antalya'da bir sitede oturdukları blokta iki komşularının evlerindeki tüm eşyaları çalan 2'si kadın 3 kişi yakalandı

İKİ GECE İKİ SOYGUN

Haberin Devamı

Antalya Aksu’da bir sitedeki A Blok’ta oturan Ramiz Metin Ortaç’a ait daireye geçen cuma hırsız girdi. Çelik kapı zorlanarak açıldı ve evdeki televizyondan tencereye, koltuklardan giysilere kadar tüm eşyalar çalındı.

Evsahibi polise başvurdu. Polisin araştırmaları sürerken ertesi gece aynı bloğun beşinci katında da aynı yöntemle kapı açılıp tüm eşyalar çalındı. Bunun üzerine polis, iki olayın da aynı kişilerce yapıldığı ihtimali üzerine yoğunlaştı.

EVLERİNE BASKIN YAPILDI

Yapılan araştırmada yine aynı bloktaki 3 ayrı dairede oturan T.A. (17) adlı genç, yengesi Feride Avcı (32) ve akrabaları Elif Koyuncu’nun (22) birkaç gün önce evlerindeki eşyaları, ikinci el mağazasına sattığı belirlendi.

Polis, dün sabah bu kişilerin evlerine baskın yaptı. Üç akraba gözaltına alınırken komşularının evinden çalıp kendi dairelerine yerleştirdikleri eşyalara el konuldu. Feride Avcı ve Elif Koyuncu’nun üzerlerindeki iç çamaşırlarının da komşularına ait olduğu belirlendi. İki kadın sorguya alındı, T.A. ise Çocuk Şubesi’ne gönderildi.

Haberin Devamı

Soner KOCAER/DHA