Türkiye (Son Dakika) Komşusu parmağını koparıp yuttu!

Komşusu parmağını koparıp yuttu!

Paylaş
Komşusu parmağını koparıp yuttu!

Antalya'da akraba olan iki komşu arasında çıkan kavgada Ayşe Akkaş, Kamile Demirel’in sağ el serçe parmağını ısırıp koparttı. Kopan parça bulunamaması üzerine Kamile Demirel, "Parmağımı yuttuğunu düşünüyorum" dedi

Antalya'da evlerinin yanında bulunan iş yerinde kaynak işleri yapan Demirel Ailesi’nin çıkardığı gürültü, hem akrabaları hem de komşuları olan Akkaş Ailesi’ni rahatsız etti. İki aile, akşam saatlerinde tartışmaya başladı.

SERÇE PARMAĞININ UCUNU KOPARDI

Yolda yeğeni Ramazan Altun’un Ayşe Akkaş ve yakınları tarafından tartaklandığını gören Kamile Demirel, kavgayı ayırmak istedi. Bu sırada Ayşe Akkaş, Kamile Demirel’in sağ elinin serçe parmağının ucunu ısırıp koparttı.

ARADILAR AMA BULAMADILAR

Kamile Demirel, parmağını ısırıp koparan Ayşe Akkaş’tan şikâyetçi oldu. Olayın şokunu üzerinden atamadığını belirten Kamile Demirel, "Sokakta yeğenim Ramazan Altun’u tartakladıklarını gördüm. Kavgayı ayırmak için gittiğimde bir anda ortada kaldım. Bu sırada sağ bileğimden yakalayan Ayşe Akkaş’ın serçe parmağımı ısırdığını fark ettim. Acı içinde kıvranırken parmağımın ucunun olmadığını fark ettim. Tüm aramalara rağmen kopan parçayı bulamadık. Parmağımı yuttuğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı