Dünya Komutana güzel kızıyla şantaj

Komutana güzel kızıyla şantaj

Paylaş
Komutana güzel kızıyla şantaj

Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Fragkoulis'in kızı Efthia, devlet televizyonuyla 300 bin Euro'ya anlaşınca internette generale şantaj yağmaya başladı

Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Fragkoulis Frangos’un başı, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu’nun resmi davetlisi olarak 7 Aralık’ta Türkiye’yi ziyaret ettiği sırada televizyon sunucusu kızı yüzünden dertteymiş.

Korgeneral Frangos’un kızı Efthia’nın Yunan Devlet Televizyonu ET ile 13 bölümlük bir program için 300 bin Euro’ya anlaştığına dair haberler üzerine, internetteki bir blogda Yunan Kara Kuvvetleri Komutanı ile ilgili aşağılayıcı ve küfür içerikli yazılar yer aldı.

"Armyalert" adlı blogda yer alan yazılar savcılığın müdahalesiyle 7 Aralık’ta yayından kaldırılmakla birlikte, kimliği meçhul bir kişi Kara Kuvvetleri Komutanı Frangos’u telefonla arayarak bu tür yayınların tekrarlanmaması için para istedi.

Korgeneral Fragos polise başvurdu. Soruşturmada gerek blog’daki yazıları yazan gerekse telefonla şantaj yapan kişinin 49 yaşında emekli bir albay olduğu belirlendi.

Adı açıklanmayan emekli albay ile birlikte emekli bir komiserin kızı olan 45 yaşındaki bir kadın da yakalandı.

Frangos’un kızının çalıştığı TV program yapım şirketi The Art Factory, genç sunucunun eline geçecek paranın program başına 800 Euro’yu geçmediğini açıkladı.

Haberin Devamı