Spor Kongre ateşi yakıldı

Kongre ateşi yakıldı

Paylaş
Kongre ateşi yakıldı

Beşiktaş'ta 31 Ocak'ta yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul'da başkan adayları Yıldırım Demirören ve Murat Aksu dün Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'e yönetim listelerini teslim etti

Aksu, Akaretler’deki kulüp binasına giderek bizzat listesini Karadeniz’e verirken, Demirören’in listesini Orhan Saka ile Engin Baltacı, birlikte Divan Kurulu Başkanı Karadeniz’e verdiler.

Haberin Devamı

Liste kapalı zarfta Karadeniz’e sunulurken, Demirören adına bu görevi yerine getiren Orhan Saka, yönetim kurulu aday listesini açıklamadı. Saka, listedeki isimleri açıklamanın başkan Yıldırım Demirören’in tasarrufunda bulunduğunu belirterek, “Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah camiaya mutlu ve huzurlu günler getirir” dedi.

PAZARLIK YAPMADIK

Aksu ise listesini açık bir şekilde Karadeniz’e verirken şunları söyledi: “Yönetim kurulu listesini oluştururken, Beşiktaş’a yakışır bir liste sözü verdik. Onu oluşturduk. Kimseyle pazarlık yapmadık. İlk defa başkan adaylığını bu salonda açıklamıştık. Şimdi de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Listemizi kapalı zarfta değil, 18 arkadaşla birlikte teslim ediyoruz. Bundan sonra da ilkleri göreceksiniz” dedi.

Haberin Devamı

Aksu’nun listesinde şu isimler bulunuyor: Ali Baransel, Murat Akdoğan, Emre Berkin, Yahya Kemal Gencer, Merdan Araz, Faruk Pala, Gülengül Altınsay, Bahri Büyükhanlı, Koray Deniz, Mahmut Arslan, Ahmet Nur Çebi, Dündar Yetişener, Adnan Dalgakıran, Mine Kürkçüoğlu Vargı, Cihat Kumuşoğlu, Ender Çolak, Metin Albayrak, Kadir Kılıç.