Gündem Konteynerde bebek cesedi

Konteynerde bebek cesedi

Paylaş
Konteynerde bebek cesedi

Pendik'te bir çöp konteynerinin içinde yeni doğmuş kız çocuğu cesedi bulundu

İstanbul Pendik'te çöp toplayan kadınlar tarafından konteyner içinde bulunan bebek cesedi, polisin incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kavakpınar Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde çöp toplayan kadınlar yol kenarındaki bir konteyneri açtıklarında bir bebek cesedi gördü. Çevredeki vatandaşlar telefonla polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri emniyet şeridi çekerek sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri konteynırın kapağını açtıklarında göbek bağı kesilmiş yeni doğmuş bir kız çocuğu cesedi buldu.

Polis ekipleri konteyneri yere yatırıp bebek cesedi üzerinde inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmasını yürütürken cinayet masası ekipleri de olay yerine gelerek kız çocuğunu kimin attığını bulmak için çalışma başlattı. Polis çevredeki güvenlik kameralarına bakarak bebeği kimin bıraktığını bulmaya çalışıyor.

Kız çocuğunun öldükten sonramı yoksa yaşarken mi çöp konteynerine atıldığı henüz tespit edilemedi. Vatandaşlar ise konteyner içinde çöp toplayan kadınların cesedi gördüğünü ve hemen polise haber verdiklerini söyledi.

Polisin incelemesinin ardından talihsiz bebeğin cesedi karton kutuya konularak bir kamyonetle hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

RAMAZAN ALMAÇAYIR / İSTANBUL DHA