Gündem Konteynerde bulunan bacakların gizemi çözüldü!

Konteynerde bulunan bacakların gizemi çözüldü!

Paylaş
Konteynerde bulunan bacakların gizemi çözüldü!

Bursa'da geçtiğimiz temmuz ayında çöp konteynerında bulunan dizkapağı hizasından kesik iki kadın bacağının, 25 yaşındaki eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Sevgi Taşkın'a ait olduğu ortaya çıktı

Merkez Nilifer İlçesi'nde geçtiğimiz 28 Temmuz'da belediye ekipleri çöp konteynerının içinde diz hizasından düzgün olarak kesilmiş tırnakları ojeli bir kadına ait iki bacak bulundu.

Haberin Devamı

Çevrede ve çöplükte araştırma yapan polis, kimliğini belirleyemediği cesedin diğer parçalarını bulamadı. Polis, ayak numarası 39 olan bacakların kime ait olduğu belirlemek için kesik bacakları Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderirken, Bursa ve çevre illerdeki kayıp kadın ilanı veren kişilerle de temasa geçti.

1 ÇOCUĞU VAR

Yapılan incelemeler sonucunda polis, kesik bacakların, eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Sevgi Taşkın'a ait olduğunu belirledi. Taşkın'ın aynı zamanda çalıştığı içkili restoran işletmecisi sevgilisi 31 yaşındaki Bülent K.'yı ile ismi açıklanmayan babası ve erkek kardeşi de gözaltına alındı.

Eşinden ayrılan Bülent K.'nın merkez Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi'nde oğlu ve babası ile birlikte oturduğu ve zaman zaman sevgili aynı zamanda işlettiği restoranda da garsonluk yaptığı öğrenilen Sevgi Taşkın'ın da burada kaldığı belirlendi. Polis, bu akşam K.'nın oturduğu evde didik didik arama yaptı.

Haberin Devamı

KARDEŞİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

Kesik kadın bacaklarıyla ilgili soruşturma sürerken, Sevgi Taşkın'ın erkek kardeşinin 16 Eylül'de polise başvurarak uzun süredir kız kardeşinden haber alamadığını bildirdiği de belirlendi.

Bu başvuru üzerine polisin kadının sevgilisi Bülent K.'yı ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktığı da ortaya çıktı.

ZANLI SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde, temmuz ayında bir çöp konteynerinde bulunan bacakların ait olduğu belirlenen 25 yaşındaki Sevgi Taşkın’ın katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Bülent K.’nın, ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi Güneş Sitesi’ndeki evinde polis ekiplerince yakalanan zanlı Bülent K.’nın sorgusu, Bursa Emniyet Müdürlüğünde devam ediyor. Zanlının, ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilirken, cinayetin ikili arasında yaşanan bir kavga sonucunda işlendiğinin anlaşıldığı bildirildi.

Bülent K’nın, evinde çıkan kavgada işlettiği restoranda yanında çalışan Sevgi Taşkın’ı öldürdükten sonra bacaklarını bıçakla kestiği iddia edildi. Zanlının, ayrıca, genç kadının cesedinin kalan bölümünü de yine parçalara ayırarak kentin değişik semtlerindeki çöp konteynerlerine attığı ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu arada, Bülent K. tarafından öldürüldüğü öne sürülen Sevgi Taşkın’ın 1 yaşındaki çocuğunun ise bakıcısında olduğu belirtildi.

Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA, (DHA)