Candaş Tolga Işık Kontrollü ihanet!
HABERİ PAYLAŞ

Kontrollü ihanet!

Haberin Devamı

15 Temmuz gecesini yaşayan, o geceden sonra ortaya çıkan bilgileri, belgeleri, konuşmaları duyan ortalama zeka sahibi bir insanın darbe girişimine kontrollü deme şansı yoktur.



Sedat Ergin dün köşesinde o gece Ankara’dan havalanan taarruz helikopterlerinin pilotları arasında geçen konuşmaları yayımladı.

FETÖ’nün yıllarca o günler için eğittiği kendi halkına, ordusuna düşman bir militan kadronun nasıl gözlerinin döndüğünü okurken insanın tüyleri diken diken oluyor.



Tankın içinden çıkan emniyet müdürünü unuttuk mu? Askerlerle birlikte Telekom binasını basmaya giden bilişim uzmanı, mühendis namussuzları unuttuk mu? 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü’nün koridorlarında dolaşan sivil kıyafetli, darbeyi koordine eden ‘abileri’ unuttuk mu?



250’den fazla şehit verdik o gece...

O insanların analarının, çocuklarının, kardeşlerinin, eşlerinin gözlerine bakıp o gece için “kontrollü darbe” demek nasıl bir aymazlıktır?



15 Temmuz gecesi yaşanan FETÖ darbe girişimi “kontrollü darbe” değildi ama o gün başlayan ve bugüne kadar devam eden ihanet belli ki son derece kontrollü gidiyor!

Biz bakkalı, nalburu, gazeteciyi “FETÖ’cü” diye tutuklayıp, örgütün en büyük finansörlerini “iş adamı” diye serbest bırakırken neredeyse tamamı yurt dışına tüyen elebaşları ellerini ovalıyor.

Bunun ne AK Parti’yle, ne Tayyip Erdoğan’la ne de bir başkasıyla alakası var.

Mesele vatan!

Bilin ki, 15 Temmuz’la ilgili “senaryo” algısı oluştukça Amerika’daki, İngiltere’deki o hainler bayram ediyor.

Alıştık artık, hangi taşı kaldırsak altından bir hain çıkmasına.

Ama üç kuruşluk siyasi ihtiras uğruna yıllarca devletin sırtına yapışıp kene gibi kanını emen, kendi milletine-devletine düşman bu ihanet şebekesinin emellerine alet olanlara tek diyeceğim var: Yazıklar olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder