Gündem Konuşma sırası Paşa'da

Konuşma sırası Paşa'da

Paylaş
Konuşma sırası Paşa'da

'Aşk baskını' yaptığı karısı tarafından 'köstebek' olmakla suçlanan paşa da medyaya konuşacak

Emekli Tümamiral İlker Güven adına haber merkezlerine gönderilen faks mesajında emekli Tümamiral Güven'in 20 Nisan'da Ankara'da basın açıklması yapacağı bildirildi.

EŞİ 'KÖSTEBEK' DEMİŞTİ

Emekli Tümamiral İlker Güven, boşanmak için davalık olduğu eşini, beraberinde eski bakan Orhan Birgit adına düzenlenmiş uçak bileti ile Esenboğa Havalimanı VIP salonunda yakalatmıştı. Bunun ardından da eşi, "Kocam, bir bavul dolusu gizli askeri belgeyi para karşılığı sattı" iddiasıyla gündemi sarsacak açıklamalar yapmıştı.

'İFTİRA KAMPANYASI'

"Basın açıklamasına çağrı" başlığıyla yazılı açıklamada ise şöyle denildi; "Kamuoyunu günlerdir gereksiz yere meşgul eden bir iftira kampanyasının odağı haline geldim. Ancak aile bireylerim, dost, arkadaş çevrem, mensubu olmaktan onur duyduğum Türk Silahli Kuvvetleri ve silah arkadaşlarıma yönelik hakaret ve iftiralara yanıt vermek, yargı yolunda hak aramak dışında kamuoyunu bilgilendirmek benim için zorunlu bir görev haline geldi. Bu amaçla 20 Nisan 2010 günü saat 13.00'de siz değerli basın mensuplarını, Ankara Sıhhiye'deki Sürmeli otelinde yapacağım basın açıklamasına davet ediyorum. Bu toplantı sonrası medyanın sözde haber kaynağının boyası akıverecek. "

İstanbul DHA