Magazin 'Konuşursam olay çıkar'

'Konuşursam olay çıkar'

Paylaş
'Konuşursam olay çıkar'

Söz yazarı ve besteci Ersay Üner, 10 yıllık işbirliğinin ardından Demet Akalın'la yollarını ayırdı. Akalın'ın kendisine ait şarkıları okumasına yasak da koydurabileceğini belirten Üner, şok ayrılığın nedeniyle ilgili sorulara “Konuşursam olay çıkar” diye cevap verdi

.DEMET Akalın ile “İki Kelime”, “Umutsuz Vaka”, “Helal Olsun”, “Bebek”, “Dans Et” ve “Mucize” gibi önemli hitlerinin yaratıcısı Ersay Üner’in yolları olaylı şekilde ayrıldı. 10 yıllık işbirliğini bitiren tarafın kendisi olduğunu açıklayan Üner, son dönemde hem işle ilgili hem de kişisel bazı önemli sorunlar yaşadıklarını anlattı:

Haberin Devamı

“Sağda solda ‘Demet Akalın, Ersay’ı hayatından çıkardı’ gibi laflar duyuyorum. Öyle bir şey yok. Demet beni değil, ben onu hayatımdan çıkardım. Çok uzun yıllar birlikte çalıştık ama son dönemde aramızdaki enerji bozuldu. 25 gün önce de hem iş hem de kişisel anlamda birtakım ciddi sorunlar yaşadık.

Demet’i çok samimiyetsiz bulduğum için artık onunla çalışmak istemiyorum. Aramızda dostluk olduğunu sanıyordum ama yanılmışım. İlişkimiz sadece iş boyutundaymış. Daha önce dışarıdan pek çok tatsız şey duymuş, ama ‘Biz arkadaşız, olmaz öyle şey’ deyip kulak asmamıştım.

Meğer söylenenlerin hepsi doğruymuş. Bunların ne olduğunu tek tek söylersem, olay çıkar. O yüzden konuşmak istemiyorum. Ama kendisi çıkıp da benim hakkımda konuşursa, o zaman her şeyi açıklarım.” Ersay Üner, daha önce Kayahan ile Nilüfer arasında doğan şarkı krizine benzer bir krizin olup olmayacağı, Akalın’a kendi şarkılarını okuma yasağı getirip getirmeyeceği sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

“Şu an için böyle bir şey düşünmüyorum. Ama rahatsız olacağım şeyler yapılırsa, o zaman mahkemeye vermeyi düşünürüm.” (Hürriyet)