Türkiye (Son Dakika) Konya'da başı ve kolu kesik kadın cesedi bulundu

Konya'da başı ve kolu kesik kadın cesedi bulundu

Paylaş
Konya'da başı ve kolu kesik kadın cesedi bulundu

Konya'nın Ereğli ilçesinde Atatürk Kültür Parkı'ndaki sulama kanalında başı ve kolları kesilmiş, çürümüş kadın cesedi bulundu. Cesedin, 9 ay önce kaybolan ve poliste kayıp kaydı bulunan Ayşe Saçıkaralı isimli kadına ait olduğu tespit edilirken, uzuvların suda çok kalma sonucu kopmuş olabileceği kaydedildi

Konya Ereğli'de, piknik yeri olarak kullanılan Atatürk Kültür Parkı yakınlarındaki sulama kanalında çürümeye yüz tutmuş kadın cesedi olduğunu fark eden güvenlik görevlileri durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

BİRKAÇ AY ÖNCE ÖLMÜŞ

Olay yerine gelen polis, birkaç ay önce öldüğü tahmin edilen ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede cesedin sağ kolunun direğinden kesilmiş olduğu belirlendi.

KEPÇE İLE ÇIKARDILAR

Nöbetçi savcının incelemesinin ardından kepçe ile sulama kanalından çıkarılan ceset otopsi için Konya’ya gönderildi.

9 AY ÖNCE KAYBOLMUŞ

Kadının kimliğini tespit etmek için çalışma yapan polis, cesedin ilçeye bağlı Hacı Memiş Mahallesinde yaklaşık 9 ay önce kaybolan 69 yaşındaki Ayşe Saçıkaralı’ya ait olduğunu belirledi.

YAKINLARI ÜZERİNDEKİ ELBİSELERDEN TEŞHİS ETTİ

Olaydan sonra kayıp kadının yakınlarına ulaşan polis, cesedi teşhis ettirdi. Ayşe Saçıkaralı’yı üzerindeki elbiselerden teşhis eden yakınları Ayşe Saçıkaralı’nın 9 ay önce kaybolduğunu ve poliste kayıp ihbarlarının bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

CİNAYET Mİ İNTİHAR MI BİLİNMİYOR

Ayşe Saçıkaralı’nın kendisini sulama kanalına mı attığı yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.

SUDA ÇOK KALDIĞI İÇİN KOLU KOPMUŞ

Öte yandan, cesedin uzun süreden bu yana suda olduğu için sağ kolunun koptuğu öğrenildi. Yaşlı kadının kesin ölüm sebebinin otopsiden sonra belli olacağı belirtildi.