Spor Konyaspor 2-2 Beşiktaş

Konyaspor 2-2 Beşiktaş

Paylaş
Konyaspor 2-2 Beşiktaş

Konyaspor maça etkili başladı ve 7. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı Skubic kafayla ceza sahasına çevirdi ve Bajic'in vuruşu filelerle buluşarak takımını 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş, Olcay'ın 14. dakikada attığı gol ile beraberliği sağladı. 53.dakikada Cenk Tosun'un attığı gol ile Beşiktaş 2-1 öne geçti, 59.dakikada ise Konyaspor'dan flaş bir gol daha geldi ve skor 2-2 oldu

M.S.Cüneyt Çakır'dan son düdük: Konyaspor 2-2 Beşiktaş!

Dakika 81: 'Necip Uysal, Ömer Ali'ye yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor.

Dakika 81: Konyaspor, çok net bir gol fırsatından yararlanamadı. Savunma arkasına sarkan Hora, topu Tolga Zengin'in altından göndermeye çalıştı, Tolga'dan seken top ağlarla buluşmak üzere iken Luiz Rhodolfo çizgi üstünde müdahale etti. Devam eden pozisyonu Beşiktaşlılar uzaklaştırdı.

Dakika 74: Topla oynama yüzdesi yüzde 66'ya 34 Beşiktaş lehine...

Dakika 71 :Riad Bajic oyundan çıkıyor, Ioan Hora oyuna giriyor.

Dakika 64: Beşiktaş'ta Oğuzhan çıkıyor, Rhodolfo oyuna giriyor.

Dakika 60: Ömer Ali'nin ortası ceza sahası içinde sekti ve arka direğe gitti. Bomboş kalan Riad Bajic, düzgün bir voleyle topu ağlara gönderdi.

Dakika 59: Riad Bajic! Konyaspor 2-2 Beşiktaş

Dakika 54: Andreas Beck'in savunma arkasına attığı topla hareketlenen Cenk Tosun, kalecinin üstünden aşırıyor ve top ağları buluyor.

Dakika 53: GOL Cenk Tosun! Konyaspor 1-2 Beşiktaş

Dakika 48: Konyasporlu oyuncular, Beck'ten topu kaptılar.Atak sırasında Ali Çamdalı, Olcay'ın müdahalesi ile yerde. Karar faul...
Dakika 46 İkinci yarı başladı!

DEVRE ARASI

Dakika 45: Riad Bajic, aldığı müdahale sonrası yerde kaldı. Faul bekledi ancak hakem Çakır faul vermedi. Konyasporlu taraftarların tepkisi arttı. Ali Çamdalı itiraz etti. Tolga Zengin ile Rangelov arasında sert bir tartışma çıktı. Oyuncular arasında tansiyon bir hayli yüksek...


Dakika 40: Topla oynama yüzdesinde Beşiktaş'ın yüzde 75'e 25 önde...

Dakika 29: Rangelov ve Necip hava topu mücadelesine çıktı. Rangelov'un pozisyon sırasında dudağı açıldı. Sarı kart Necip'e...

Dakika 15: Kanatlardan gelmeye çalışan Beşiktaş, bu kez başarılı bir atak düzenledi. Ricardo Quaresma'nın sol çizgiden ortasında arka direkte bomboş kalan Olcay Şahan net bir kafa vuruşu yaptı ve ağları buldu.

GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL 1-1

Dakika 14: Olcay Şahan! Konyaspor 1-1 Beşiktaş

Dakika 13: Beşiktaş, Konyaspor'un merkezde yaptığı çok adamla kalabalık savunmayı kanatlardan giderek aşmayı deniyor ancak bu dakikaya kadar siyah beyazlı oyuncular çok sık top kaybı yaptılar.

Dakika 9: Ali Çamdalı, sağ çizgiden ceza sahası içine bindiren Skubic'i gördü. Skubic'in kalenin soluna yaptığı vuruşu, Riad Bajic tamamladı ve Konyaspor öne geçti.

GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL 1-0

Dakika 8: Riad Bajic! Konyaspor 1-0 Beşiktaş


Dakika 4: Quaresma'nın ortasında, Serkan Kırıntılı uzaklaştırma çabasında ancak top kaleye paralel bir şekilde taça gitti. Tacı Beşiktaş kullanacak.

Dakika 3: Tosic'in ortasında top Ömer Ali'nin eline çarptı. Beşiktaş, sol korner bayrağının yakınlarından bir duran top kullanacak.

Dakika 3: Ali Turan'ın Ömer Ali'yi düşünerek taç çizgisine paralel, savunma arkasına attığı uzun pas kaleci Tolga Zengin'de kaldı.

Dakika 1: Konya Büyükşehir Stadı'nda başlama düdüğü çaldı ve mücadele başladı.

Konyaspor'un ilk 11'i ise şu şekilde: Serkan, Volkan, Ali Turan, Vukovic, Hadziahmetovic, Mehmet, Omer Ali, Ali Camdali, Skubic, Bajic, Rangelov

Beşiktaş'ın yedekleri: Fabricio, Rhodolfo, Gökhan Gönül, Fatih, Kerim Frei,Aras Özbiliz, Ömer Şişmanoğlu

Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu

Siyah-beyazlı ekip sahaya; Tolga, Beck, Tosic, Marcelo, Necip, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Tolgay, Olcay, Cenk 11'iyle çıkacak.

Haberin Devamı