Spor Konyaspor şeytanın bacağını kırdı

Konyaspor şeytanın bacağını kırdı

Paylaş
Konyaspor şeytanın bacağını kırdı

Bank Asya 1. Lig'de Konyaspor, kötü gidişe Kocaelispor deplasmanında aldığı galibiyetle son verdi

Ligin ikinci devresinde üst üste başarısız sonuçlar alan ve 2 teknik direktör değişikliğine giden yeşil-beyazlı ekip, geçen cuma göreve başlayan yeni teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde çıktığı ilk maçta sahadan galibiyetle ayrıldı.

Kocaelispor’u deplasmanda 2-0 yenen Doğan yönetimindeki Konyaspor, bu sonuçla, 20. haftada Konya’da 2-1 kazandığı Dardanelspor maçından 8 hafta sonra yeniden galip gelerek, şeytanın bacağını kırdı.

Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, haftalar sonra galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Yeni teknik direktörleri ile çıktıkları ilk maçta galip gelmelerinin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini anlatan Yönet, "Futbolcularımızın kendilerine olan güveni yeniden kazanmaları noktasında çok önemli bir galibiyet elde ettik" dedi.

Yönet, düşüşün bu maçla birlikte sonlanmasını ümit ettiklerini bildirerek, şunları kaydetti: "Bundan sonraki maçların tamamını kazanmayı ve ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışıyoruz. Konyaspor, sezon sonuna kadar mücadelesini sürdürecek. Süper Lig yolunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Haberin Devamı

AA