Spor Konyaspor'un gözü 3 büyüklerde

Konyaspor'un gözü 3 büyüklerde

Paylaş
Konyaspor'un gözü 3 büyüklerde

Konyaspor, ara transferde Fenerbahçe'den Gökhan Ünal, Galatasaray'dan Serdar Özkan ve Ali Turan ile Beşiktaş'tan Fatih Tekke'yi kadrosuna katmak istiyor

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, ligin ikinci devresinde takımı layık olduğu noktaya taşımak için takviyeler yapacaklarını söyledi.

Teknik direktör Ziya Doğan’ın istediği mevkilere transfer yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Karapınar, "Konyaspor’a gerçek anlamda fayda sağlayacak transferler yapmak istiyoruz. Bu nedenle transfer çalışmalarını yürütürken ince eleyip sık dokuyoruz" dedi.

Karapınar, yerli ve yabancı en az 7 oyuncu almayı planladıklarını anlatarak, şunları kaydetti: "Fenerbahçe’den Gökhan Ünal, Galatasaray’dan Serdar Özkan ve Ali Turan ile Beşiktaş’tan Fatih Tekke’yi transfer etmek için girişimlerimiz sürüyor.

Fatih Tekke bizden 10 Ocak’a kadar süre istedi. Kendisi, Anadolu takımlarında oynamayı düşünürse ilk tercihinin Konyaspor olacağını söyledi. Gökhan Ünal için de dün Kulüpler Birliği toplantısında Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ile konuştuk.

Gökhan’ı takasta düşünüyorlar ama görüşmelerimiz sürüyor. Yine Galatasaraylı oyuncular için de görüşmeler devam ediyor."

Yurt dışında da arayışlarının sürdüğünü bildiren Karapınar, İngiltere ve Polonya liginden santrfor ve stoper mevki için bazı oyuncularla görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Karapınar, transfer çalışmalarını en kısa zamanda bitirmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı