Gündem Kopan elektrik kablosu yağmurla temas edince elektrik çarptı

Kopan elektrik kablosu yağmurla temas edince elektrik çarptı

Paylaş
Kopan elektrik kablosu yağmurla temas edince elektrik çarptı

Küçükçekmece’de yağışın etkisiyle elektrik direğinden kopan kablonun yolda biriken suya temas etmesi sonucu bir kişiyi elektrik çarptı

İstanbul’daki şiddetli yağış ve fırtınada Küçükçekmece Fatih Mahallesi Hatboyu Caddesi’nde elektrik direğindeki kablo koparak, caddede biriken yağmur suyuna temas etti. Bu sırada caddede yürüyen Batıkan Koç’u elektrik çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI


Kaldırımdaki vatandaşlar tarafından yoldan çekilen Koç, ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen BEDAŞ ekipleri ise elektrikleri kestikten sonra kopan hattı yeniledi.

ACİL SERVİSİ SU BASTI


Bu arada, sağanak nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’ni de su bastı. Hastanedeki sular, çalışanlar tarafından tahliye edildi. Hastane bahçesinde bir ağaç da fırtınanın etkisiyle devrildi.


TARİHİ ÇINAR DEVRİLDİ


Çengelköy sahilinde çay bahçesinin bahçesindeki bir çınar ağacı boş alana, Küçüksu’da yol kenarındaki bir ağaç ise park halindeki boş aracın üzerine devrildi.



Çengelköy Çınaraltı mevkisinde tarihi anıt çınar fırtınada zarar gördü. Ağacın bakımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından özel ekip oluşturulduğu bildirildi.


İstanbul Kurtuluş'ta mezarlık duvarı çöktü: Yaralılar var