Gündem Köpek havladı: 1 ölü, 3 yaralı

Köpek havladı: 1 ölü, 3 yaralı

Paylaş
Köpek havladı: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya'da, köpek havlaması nedeniyle iki komşu arasında çıkan tartışmada 1 kadın öldü, 3 kişi yaralandı

Tüpçülük yapan 40 yaşındaki Hüseyin Çona gece evine geldiği sırada komşusuna ait köpeğin havlaması sonucu korktu. Daha önceden de husumetleri bulunduğu öğrenilen iki komşu tartışmaya başladı.

Çona'nın henüz ismi açıklanmayan komşusu evinde bulunan silahı alarak dışarı çıktı. Tabancasını komşularına doğru çeviren zanlı Çona'yı ve eşi Huriye Çona'yı (37) silahla vurarak yaraladı.

Olayın ardından hızla kaçmaya başlayan zanlı silah sesini duyarak dışarı çıkan esnafa ateş etti. Bir giyim mağazasının sahibi olan 30 yaşındaki Ömer Özen'i ve yanında bulunan eşi Duygu Özen'i (28) bacaklarından vuran zanlı hızla olay yerinden uzaklaştı. Silah seslerinin duyulması üzerine büyük panik yaşayan çevredeki vatandaşlar etrafa kaçıştılar.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken çevredekileri uzaklaştırmak için büyük çaba harcadı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Hüseyin Çona, Ömer Özen ve Duygu Özen ambulanslarla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken Doktorların müdahalesine rağmen Huriye Çona ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis, olayın gerçekleştiği binanın etrafından geniş güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerin ardından Huriye Çona'nın cesedi, Adli Tıp morguna gönderildi.

Polis 3 kişiyi yaralayan ve komşusunu öldüren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Akif ARICI/ANTALYA-DHA