Gündem Köpek yerine kendisini vurdu!

Köpek yerine kendisini vurdu!

Paylaş
Köpek yerine kendisini vurdu!

Sivas Belediyesi'ne ait köpek barınağında çalışan 23 yaşındaki Mustafa Aksak, anestezik iğneyi kaza sonucu kendine vurunca hastanelik oldu

Kümbet Mahallesi'nde yaşayan evli ve bir çocuk babası Mustafa Aksak, sokak köpeklerini uyuşturmak için kulanılan uyuşturucu iğneyi yeni sanayi sitesinde bulunan başı boş köpeklere atmak için iş arkadaşı Ahmet Koç ile hazırlamaya başladı.

Köpekleri uyuşturmakta kulanılan (Iysthenon Fort) anestezik uyuşturucu iğneyi uzaktan köpeklere atmak için tüfeğin ucuna yerleştirdi. Bu sırada Aksak'ın elindeki tüfek kaza sonucu patladı. Patlama sonucu Aksak'ın elinde bulunan tüfekten çıkan iğne talihsiz işçinin sol bacağına isabet etti.

Bacağına isabet eden iğne ile uyuşan Mustafa Aksak arkadaşları tarafından Numune Hastanesi Acil Servisine getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine sevk edilen Aksak burada tedavi altına alındı.

Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Aksak'ın vücuduna isabet eden iğne sonucu uyuştuğu ve bir müddet hastanede tedavi altında tutulacağı öğrenildi.

Halife YALÇINKAYA/SİVAS (DHA)