Magazin Köpeklerine 'villa' yaptırıyor

Köpeklerine 'villa' yaptırıyor

Paylaş
Köpeklerine 'villa' yaptırıyor

Hayvan sevgisiyle bilinen şarkıcı Seren Serengil'in, İstanbul Acarkent'teki evinde baktığı Yorkshire Terrier cinsi iki köpeğe, sokakta yaralı olarak bulduğu köpekler de eklendi

Son olarak Ece Erken'in yoğunluktan ilgilenmediği köpeğini de sahiplenen Serengil'in köpek sayısı sekize çıktı. Böylece evdeki yaşam alanı daraldı. Seren Serengil de çareyi villasının bahçesine köpek evi yaptırmakta buldu.

EŞYALARINI DA YENİLİYOR

Sabah'ın haberine göre ABD'li sosyetik güzel Paris Hilton'un evinin bahçesinde yaptırdığı köpek evini çok beğenen Serengil, ustalara "Aynısını yapın" diye talimat verdi. Köpeklerin soğuk havadan etkilenmemesi için evin içi süngerle kaplanacak. Evliyken eşiyle birlikte yaşadığı evde oturmaya devam eden Seren Serengil, eşyalarını yenileme telaşına da girdi. Serengil, yeni albümüyle birlikte kendisine yeni bir hayat ısmarladığını söyledi. Öte yandan, Musa Aytun'dan boşandıktan sonra 20 kilo veren sanatçı "Ben Adamı Ayrılırken Tanırım" adlı albümünün hazırlıklarını da tamamladı. Serengil, önümüzdeki günlerde kip çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

PARIS 325 BİN DOLAR HARCADI

Paris Hilton'un Beverly Hills'teki evinin bahçesine yaptırdığı "köpek villası" 325 bin dolara mal olmuştu. Hilton'un yaşadığı evin kopyası olan kulübeyi ünlü bir iç mimar dekore etmişti.