Ekonomi Köprü ve otoyollar bedava

Köprü ve otoyollar bedava

Paylaş
Köprü ve otoyollar bedava

Otoyol ve köprülerden Ramazan Bayramı boyunca devam edecek bedava geçişler gece saat 00.00 itibariyle başladı

Otoyol ve köprülerden Ramazan Bayramı boyunca devam edecek bedava geçişler gece saat 00.00 itibariyle başladı. Ulaştırma Bakanlığı'nın sürücüleri bilgilendirmek için hazırladığı pankartlar otoyol ve köprü gişelerine dün geceden itibaren asıldı.

Uyarılara rağmen geçişlerde sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler gişelerden KGS kartlarıyla geçmeye çalıştı. Sürücüler kartlarını okutamayınca gişe değiştirdi. KGS kartı olmayan sürücüler ise yazıları fark edene kadar otoyol kenarında bekledi. Trafiğin aksaması üzerine gişelerden sürücüleri uyaran anoslar yapıldı.

EHLİYETSİZ KAMYONCU: OKUR YAZAR DA DEĞİLİM

Gişelerden geçemeyen bir kamyon sürücüsü, "ne bileyim ben bedava olduğunu. Okur yazarlığım yok benim. Ehliyetim de yok. Hem bayram ne zaman oldu" diyerek adeta geçişlerin bedava yapılmasına tepki gösterdi.

Ramazan Bayramı süresince, köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz olacak. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin Resmi Gazetede yayımlanan kararına göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 8 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 12 Eylül Pazar günü saat 00.00'a kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişlerden ücretsiz yararlanılacak.

Ramazan EĞRİ İSTANBUL DHA

Haberin Devamı