Türkiye (Son Dakika) Köprüden aşağıya bakmak isterken...

Köprüden aşağıya bakmak isterken...

Paylaş
Köprüden aşağıya bakmak isterken...

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, 4,5 metre yükseklikteki demiryolu köprüsünden düşen 17 yaşındaki Derya Dağdaş ağır yaralandı

Ailevi sorunları olduğu ve bir süre öncesine kadar 80.Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kaldığı öğrenilen Derya Dağdaş, bugün saat 14.00 sıralarında Hürriyet Caddesi’ndeki tren yolu köprüsüne geldi.

Köprüden aşağıya bakmak için sarkan Derya Dağdaş bir anda dengesini kaybedip, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yaklaşık 4,5 metre yükseklikten yola düştü. Başını asfalta çarpan genç kız, ağır yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, sol kulağından kan gelen ve beyin kanaması geçirmesinden şüphelenilen genç kıza olay yerindeki ilk müdahaleyi yaptı.

Derya Dağdaş, daha sonra Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Genç kızın düştüğü sırada yoldan geçen araç olmaması ise olası şans olarak değerlendirildi.

Dağdaş hastane polisine verdiği ifadesinde aşağıya bakarken dengesini kaybedip düştüğünü söyledi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.


Murat GÜRKAN / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

Haberin Devamı