Gündem Köprüden uçan anne-kız ölümden döndü

Köprüden uçan anne-kız ölümden döndü

Paylaş
Köprüden uçan anne-kız ölümden döndü

Güngören'de otomobille yaklaşık 5 metre yükseklikteki köprüden uçan anne ile kızı açılan hava yastıkları sayesinde ölümden döndü

Kaza, saat 17.00 sıralarında Eski Edirne Asfaltı Eşref Bitlis Alt geçidinde meydana geldi. Nurgül Keskin, cadde üzerinde üst geçit yanında bulunan kolejde öğrenim gören kızı Fatma Keskin’i alarak 34 ZV 8572 Toyota marka otomobiliyle evine gitmek üzere yola çıktı. Otomobili ile okulun önündeki park alanından hareket eden anne Keskin, henüz belirleneyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Haberin Devamı

Nurgül Keskin, daha sonra üst geçidin korkulukları parçalayarak yaklaşık 5 metre yükseklikten aşağı uçtu. Davutpaşa yönündeki yola uçan otomobil kullanılamaz hale gelirken anne ve kızı yaralandı.

Açılan hava yastıkları sayesinde ölümden dönen anne ile kızı olay yerine çağrılan 112 Hızır Acil servisine bağlı ambulanslarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nurgül Keskin ile Fatma Keskin’in hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Bu arada çevrede toplananlar, kazayı izlemek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Kaza nedeniyle her iki yönde uzun süre tıkanan trafik otomobilin çekici yardımıyla kaldırılması sonucu normale döndü.

Taner YENER/İSTANBUL, (DHA)