Spor 'Korkaklar kaybeder'

'Korkaklar kaybeder'

Paylaş
'Korkaklar kaybeder'

Gaziantep maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, “Pes etmek yok. Birlikte takımı zirveye çıkaracağız” dedi

Gaziantepspor karşısına şampiyonluk yolunda ‘Ya tamam ya devam’ parolasıyla çıkacak olan Fenerbahçe’de, teknik direktör Christoph Daum son uyarılarını yaptı.

Haberin Devamı

Futbolcularıyla biraraya gelen Alman hoca, “Korkaklar kaybeder” diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Ben hiçbir zaman teslim olmam, işimi yarım bırakıp gitmem. Bu nedenle şimdi de sonuna kadar görevimin başında kalacağım. Daha önümüzde uzun bir zaman var. Sizlere güveniyorum. Bu takımı hep birlikte zirveye taşıyacağız.”

ÖNCE ANTEP, DERBİYİ UNUTUN

Öncelikle Gaziantepspor karşılaşmasını düşünmeleri gerektiğinin altını çizen Daum, “Gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisini aklımıza getirirsek, hüsran yaşarız. Bu maçı kazanamazsak, zaten derbi bizim açımızdan prestijden öteye geçmez. Hepinizden sahada sonuna kadar mücadele etmenizi bekliyorum. Taraftarımızın tepkisi olabilir. Ancak sergileyeceğiniz başarılı futbolla, bunu alkışa çevirmek elinizde. Bu haftadan itibaren artık temiz bir sayfa açacağız” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE

Sakatlıkları bulunan Uğur ve Cristian, Gaziantep’e karşı forma giyemeyecek.

GAZİANTEPSPOR

Tedavileri tamamlanmayan Cenk ve Ferdi, Fenerbahçe maçında oynamayacak.

Yusuf DURSUN