Gündem Korku filmi değil, gerçek

Korku filmi değil, gerçek

Paylaş
Korku filmi değil, gerçek

Türkiye'nin iki ayrı kentinden gelen iki vahşet haberi, duyanların kanını dondurdu

İstanbul Beyoğlu'nda bir adam, birlikte yaşadığı kadını elektrikli testere ile kesip, parçalarını buzdolabında saklarken, Muğla'nın Fethiye ilçesinde de aynı evde yaşadığı eski eşini öldüren bir kadının, cesedi parçalara ayırıp derin dondurucuda sakladığı ortaya çıktı.

işte tüyler ürperten o iki olay:

ELEKTRİKLİ TESTERE İLE KESTİ

Beyoğlu'nda , 61 yaşındaki Neşide Dırmıkçı., evinde elektrikli testere ile parçalanarak öldürülmüş halde bulundu. Polis cinayetin geçtiğimiz Cumartesi işlendiğinin belirlendiğini, kadının bacakları ve kollarının buzdolabında bulunduğunu belirtti. Cinayeti işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan Dırmıkçı’nın birlikte yaşadığı Burhan adlı kişinin ifadesinde, “Öldürdüm ama pişman değilim” dediği söylendi.

Korkunç olay, Cihangir'deki apartman sakinlerinin koku nedeniyle polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Dün saat 22.30 sıralarında apartmanın 2 numaralı dairesine giren polis, Neşide Dırmıkçı’nın parçalanmış cesedi ile karşılaştı. Cesedin bir çarşafa sarılı olduğunu gören polis, kadının gövdesinden ayrılan kolları ve bacaklarını da buzdolabında buldu. Polis, komşuların ifadeleri doğrultusunda Neşide Dırmıkçı’nın birlikte yaşadığı Burhan adlı kişiyi bir kahvehanede gözaltına aldı.

BALKONDA ÇİÇEK SULUYORMUŞ!



Polisle birlikte eve girdiğini söyleyen apartman sakini Furkan Löklü, Burhan adlı kişinin 3 gün eve girip çıktığını ve gündüz saatlerinde balkondaki çiçekleri suladığını belirtti. Cinayetin Cumartesi günü işlendiğini tahmin ettiklerini söyleyen Löklü, “Sürekli kavga ediyorlardı. Cumartesi akşamı yine sesleri geldi ancak ses bir anda kesildi. Sanırım o sırada kadını öldürdü. Ve 3 gün bir şey olmamış gibi eve girip çıktı.

Polisle birlikte ben de eve girdi. Her tarafta kan vardı. Küçük bir elektrikli testere de ortada duruyordu. Polisler, ilk önce parçaları attığını düşündüler. Ama sonra buzdolabına koyduğunu söylemiş” diye konuştu.

Gözaltına alınarak ilk önce Taksim Polis Merkezi’ne, daha sonra Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüphelinin ilk ifadesinde, “7 yıldır birlikteydik. Öldürdüm ama pişman değilim” dediği belirtildi. (İsmail AKTAŞ/İSTANBUL, DHA)

BU DA FETHİYE'NİN KATLİAMI

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde aynı evde yaşadığı eski eşini öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan 35 yaşındaki Güler E., polis tarafından gözaltına alındı.



Olay, Foça Mahallesi, 953. Sokak, 38 numarada meydana geldi. İki oğlu ve bir yıl önce boşandığı işsiz Cengiz Akbaş ile birlikte yaşayan Güler E., bu akşam saatlerinde sinir krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Acil Servis'te tedaviye alınan Güler E., doktorlara eski eşini öldürdüğünü, cesedeni parçalayıp evde sakladığını anlattı. Durumun polise bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, Güler E.'nin yaşadığı eve gitti. Evde bulunan derin dondurucuyu açan polis, Cengiz Akbaş'ın parçalanmış cesediyle karşılaştı.

ÖNCE FALÇATAYLA YARALANMIŞ



Olayın ardından Güler E. gözaltına alınırken, Akbaş'ın cesedinin parçaları ise battaniyeye konularak Adli Tıp morguna gönderdi.

Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan Güler E.'nin dört gün önce Cengiz Akbaş ile tartıştığı, mahalle sakinleri tarafından sakinleştirildiği belirtildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise, Güler E.'nin aynı gün eski eşiyle evde kavga ettiğini, kendisini kolundan falçatayla yaralayan Cengiz Akbaş'ı bıçaklayarak öldürüp cesedini parçalara ayırarak buzdolabına koyduğunu belirtti. Polis, korkunç cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (Sezer ŞAHİNDAŞ / FETHİYE - Muğla, DHA)

3