Gündem Korku filmi gibi

Korku filmi gibi

Paylaş
Korku filmi gibi

Konya'da Avukat A.Y.'yi kaçıran saldırganlar polisi atlattı; ama avukatı tehditle bir gazinoya sokup eğlenmeye zorlarken müşterilerin şüphelenmesi üzerine yakalandılar

YALANLA KANDIRDILAR

Haberin Devamı

Konya Karapınar’da çiftçilik yapan Ramazan Altaylı (39) ile Mahmut Özenli (25) daha önce çeşitli davalarına bakan Avukat A.Y.’nin (31) Konya kent merkezindeki bürosuna önceki gün saat 15.00’te gitti.

Ramazan Altaylı ile Mahmut Özenli, “Bir arkadaşımızın avukata ihtiyacı var. Sizinle anlaşmak istiyor. Gelir misiniz?” diye sordu. Avukat A.Y. de kabul etti ve zanlıların cipine bindi. Ramazan Altaylı ve Mahmut Özenli, cipi şehir dışına sürdü.

SIRAYLA TECAVÜZ

Avukat A.Y. kaçırıldığını anladı. Zanlılar karayolundan uzak, kırsal alanda cipin içinde A.Y.’ye sırayla tecavüz etti. A.Y. tecavüze direnmek isteyince dayak yedi. Saldırganlar saat 20.00 sıralarında benzin almak için durdu.

A.Y. zanlıların dalgınlığından faydalanıp camı açarak “Beni kaçırıyorlar kurtarın” diye bağırdı. Saldırganlar bunu fark edip hemen cipe binerek kaçtı. Benzin istasyonu görevlilerinin haber vermesi üzerine polis cipin peşine düştü.

Haberin Devamı

KORKUDAN SESİNİ ÇIKARAMADI

2 zanlı, izlerini kaybettirmek için ara yolları kullanarak Karapınar’da bir gazinoya geldi. A.Y.’yi tehditle içeri soktular. A.Y. “Öldürürüz, kesinlikle sesini çıkarmayacaksın” tehdidi üzerine korkudan hiçbir şey yapamadı.

Şüphelenen müşterilerin ihbarı üzerine gazinoya gelen polis A.Y.’yi kurtardı, Ramazan Altaylı ile Mahmut Özenli’yi gözaltına aldı. Avukat A.Y.’nin Karapınar Devlet Hastanesinde yapılan muayenesinde dövüldüğü Mahmut Özenli Ramazan Altaylı ve tecavüze uğradığı resmen tespit edildi.