Gündem Korkudan arkadaşlarının boğulduğunu söyleyemediler

Korkudan arkadaşlarının boğulduğunu söyleyemediler

Paylaş
Korkudan arkadaşlarının boğulduğunu söyleyemediler

Konya'da, ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 11 yaşındaki çocuğun gölette boğulduğu belirlendi. Boğulan çocuğun arkadaşlarının korkudan yaşadıkları olayı anlatmadıkları öğrenildi.

Konya’da, ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 11 yaşındaki çocuğun gölette boğulduğu belirlendi. Boğulan çocuğun arkadaşlarının korkudan yaşadıkları olayı anlatmadıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Hasan İçöz (11), dün akşam Doğanhisar ilçesi Başköy beldesindeki evlerine dönmeyince ailesi, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Aile fertleri, kayıp çocuğu bulmak için de gidebilecekleri yerleri aradı.

Hasan İçöz’ün birlikte oynadığı arkadaşları, ailenin sormasına rağmen İçöz’ün gölete girdiğini ve boğulduğunu söylemedi. 4 arkadaş, saatler sonra yaşanan olayı söylemek zorunda kaldı.

Çocukların, Başköy Göleti’ne birlikte gittikleri ve burada gölete giren Hasan İçöz’ün suda kaybolduğunu, bunun üzerine de korkarak olay yerinden uzaklaştıklarını ifade etmesi üzerine Başköy Göleti’nde arama çalışması başlatıldı.

Gölet kıyısında çocuğun elbiseleri bulunurken, arama çalışmaları için Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibinden yardım istendi.

Haberin Devamı

-BABA HALA UMUTLU GÖZLERLE ÇALIŞMALARI İZLİYOR-

Bir yıl önce büyük oğlu Selman İçöz’ü trafik kazasında kaybeden, üç gün önce de annesi ölen Turan Öçöz, küçük oğlunun arandığı gölet kıyısında fenalık geçirdi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, İçöz’e müdahale ederek sakinleştirmeye çalıştı.

Karne sevinci yaşamaya hazırlanırken gölette boğulduğu belirlenen Hasan İçöz’ün bulunması için aramaların sürdürüldüğü gölet kıyısında çok sayıda vatandaş da çalışmaları takip ediyor.