Spor Korkunç borç

Korkunç borç

Paylaş
Korkunç borç

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Murat Aksu, kulübün borcunun geçen hafta Divan Kurulu'nda açıklanan 189 milyon TL'nin aksine 400 milyon TL olduğunu belirterek “Kulüp bir borç batağının içine saplanıyor” dedi

Beşiktaş Kulübü’nde ay sonunda yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olan Murat Aksu, Mersin HiltonSA Otel’de delegelerle yaptığı toplantıda son yapılan Divan Kurulu’nda kulübün 189 milyon TL borcu olduğu açıklanmasına rağmen bunun gerçeği yansıtmadığını ileri sürerek, “Kısıtlı imkanlarla yapmış olduğumuz çalışmalara göre borç 400 milyon TL” dedi.

Haberin Devamı

Kulübün içinde bulunduğu mali çıkmazdan kurtulabilmesi için yeniden yapılanmanın şart olduğunu belirten Aksu, şunları söyledi: “Bunun içinde kurumsal bir yapı ve organizasyona işlevsellik kazandırılmalı. Aksi takdirde Beşiktaş’ın geleceği tehlike altına girecek. Bizim belirlediğimiz önemli projeler var. Öncelikle giderleri azaltarak gelir arttırıcı faaliyetleri en kısa sürede hayata geçirip, sponsorluk çalışmalarına ağır vereceğiz. Tüm bu projeleri hayata geçirebilirsek, borç kulübün kendi öz kaynaklarıyla 8-10 yıllık bir zaman diliminde kapatılacaktır. Bedava bilet verme dönemi ortadan kalkacak.”