Gündem Korkunç intikam

Korkunç intikam

Paylaş
Korkunç intikam

Sara hastası annesi bayılınca ona cinsel tacizde bulunan arkadaşını bıçaklayıp öldürdü ve yaktı

Gaziantep'te, 21 yaşındaki Ö.Ç, sara hastası annesi bayılınca ona cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü yakın arkadaşı aynı yaştaki M.B' bıçaklayarak öldürüp cesedini yaktı.

Haberin Devamı

Askerlik görevini tamamlayarak 10 gün önce Gaziantep'e dönen M.B, 21 Mart'ta ortadan kayboldu. Bulut'un yakınları polise başvurarak çocuklarının kayıp olduğunu bildirdi. Korkunç gerçek bugün ortaya çıktı. M.B'nin yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Ö.Ç, polise giderek arkadaşını öldürdüğünü ve cesedini yaktığını itiraf etti.

Polis, Ö.Ç.nin ifadesi doğrultusunda Şehitkamil İlçe Jandarma ekipleri ile irtibata geçti. Jandarma ekipleri, yaptıkları aramalarda, merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Atalar Köyü yakınlarındaki taşlık mevkiinde M.B'nin cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından M.B'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

'O AN BİRŞEY DEMEDİM'

Ö.Ç'nin, ifadesinde, yakın arkadaşı M.B'yi annesine cinsel tacizde bulunduğu için öldürdüğünü ileri sürerek, "M. askerden dönünce bize geldi. Bizim evde otururken sara hastası olan annem bir anda kendinden geçerek baygınlık geçirdi. Ben ambulans çağırmak için dışarı çıktığımda annemin göğüsleri ile mahrem bölgesinin açık olduğunu gördüm. O an hiçbir şey demedim ve annemi ambulansla hastaneye götürdük. Ancak en yakın arkadaşımın anneme tacizde bulunmasını içime sindiremedim. Olayın üzerinden 1 hafta sonra geçtikten sonra M.'yi, 'Bildiğim güzel bir yer var. Oraya gidip haşhaş ekelim' diye dağlık alana götürdüm. Orada önce kafasına taşla vurdum, sonra yanımda götürdüğüm bıçakla öldürdüm. Daha sonra da üzerine tiner dökerek yaktım" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ö.Ç'nin, sorgusu devam ederken,öldürülen M.B'nin cenazesi de yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

DHA