Dünya Korkunç planı yarım kaldı! Karısını öldürdü, tencerede kaynatırken...

Korkunç planı yarım kaldı! Karısını öldürdü, tencerede kaynatırken...

Paylaş
Korkunç planı yarım kaldı! Karısını öldürdü, tencerede kaynatırken...

Avustralya'da aşçı koca, evlendiği transseksüel eskort kadını evde öldürüp, iç organlarını çıkardı. Tam tencerede pişirmeye başlamıştı ki olanlar oldu...

POSTA.COM.TR

Transeksüel seks işçisi Mayang Prasetyo, 2014 yılında korkunç bir şekilde öldürülmüştü. Eşi Marcus Volke, kadının vücudunu parçalara ayırmış, ardında da pişirmişti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Marcus Volke, Endonezyalı transeksüel eşini Ekim 2014’de öldürüp parçalara ayırdıktan sonra elektrikli ocağında pişirmek istedi. Ancak elektrikler gidince planı yarım kaldı. Elektriklerin kesilmesinin ardından planına devam edebilmek için bir elektrikçiyi arayıp eve çağırdı. Birkaç saat sonra elektrikçi Brad Coyne eve geldi. Daireyi saran berbat kokudan rahatsız olduğunu belli edince soğukkanlı katil ‘Kokunun sebebini merak ediyorsan domuz pişiriyorum’ diye adamı geçiştirdi.

Elektrikçi evi dolaştığında çöp poşetlerini, kimyasal şişelerini ve kullanılmış eldivenleri gördü. Eleştrikçi daha sonra ifadesinde; “Birlikte banyoya gittik, içinde çamaşır makinesinin olduğu bir dolap vardı. O zaman bilmiyordum ama içinde eşinin kafası ve kolları varmış!” dedi.

TENCEREDE AYAKLARI VARDI


Coyne elektriği tamir etti ve ocağı denedi. Ocaktaki tencerede zavallı kadının ayakları olduğunu bilmiyordu. Yine de bir şeylerin yolunda olmadığını hissetti ve daireden çıkar çıkmaz binanın yöneticisine durumu bildirdi. Yönetici de polise haber verdi. Ardından iki polis memuru kontrol için ihbarın yapıldığı apartmana geldi.


Aşçı koca, transseksüel karısını öldürüp pişirdi


Başlangıçta polis memurları Volke’yi şüpheli bulmadıklarını söylediler. Ancak evi kontrol etmek istediklerinde Volke, evdeki köpeklerini odaya kapatması gerektiğini söylemiş ve ardından kapıyı kilitleyerek kaçmaya çalışmış. Daha da korkuncu kendi boğazını kesmiş.



‘Kesinlikle şaka olduğunu düşündüm’

Polisler eve girmeyi başardıklarında tencere içinde kaynamakta olan ayakları buldular ve bunun bir şaka olduğunu düşündüler. Polis memuru: ‘Kesinlikle şaka olduğunu düşündüm. Cadılar Bayramı gibi bir şey... Ancak detayları fark edince bunun bir şaka olmadığını anladım.’ dedi.

Polisleri gören Volke balkondan atlayarak kaçmıştı. Kaçmadan önce boğazını kestiği için, arkasında kan izleri bırakıyordu ve polislerin onu takip etmesi hiç de zor olmuyordu. Etrafı 15 polisle sarıldıktan sonra kaçacak yeri kalmadı ve yakalandı. Katil ruhlu adam daha sonra yaşamını yitirdi.

Dedektiflerin yaptığı araştırmaya göre cinayetten iki hafta önce görüştüğü doktoru Volke için anksiyete, depresyon ve uyku bozukluğu teşhisi koymuş.

Haberin Devamı