Dr. Haydar Dümen Korkunuz yersiz
HABERİ PAYLAŞ

Korkunuz yersiz

Haberin Devamı

Kadınlar cinsellikte tecrübesiz ve korkak. Aile, toplum baskısı, anlatılan hikayeler derken işler sarpa sarıyor. Daha önce evlenmiş kadın bile ilişkiden tedirgin oluyor. Hanımlar, korkularınızın üzerine gidin. Kendinizi yıpratmayın, zaman en iyi ilaçtır..

BÖYLE SORU YOK

88’lik karımda isteksizlik başladı

92 yaşında itfaiye emeklisiyim. 88 yaşındaki hanımımda cinsel isteksizlik baş gösterdi. Haftada 3-4 kereye kadar düştü. Psikolog yardımıyla hanım düzelir mi?



CEVAP

Değerli okurum, sen anandan yangın söndürücü olarak doğmuşsun. Emekli olunca bu görevin bitmiş. Kendini asıl görevin, kadınının yangınını söndürmeye adamışsın. Eşinde alevler sönmüş ama korları duruyor!!! Haftada 3-4 işe devam, eşine selam. Son sözüm: Hortumun suyunu kurutma vesselam.

Sevgilim penisimi küçük buluyor

Türkiye’den uzakta yaşıyorum. Haftada en az 3 kez kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Sevgilim “Penisim küçük, artık yetmiyor” diyor. Ne yapmalıyım?



CEVAP


Değerli okurum, yetmiyor ve sevgilin öyle diyorsa ona göre öyledir. Biz iğneyle kuyu kazalım. Biraz meslek ukalalığı yapalım. Kızı 3 ay haftada 4 kez psikolojik seanslara alalım. Analizler, telkinler, geçmişi araştırmalar, geleceğe yatırım yapmalar... Bizle işi bitince görev sana düştü. Alttan gir, üstten çık ‘Boy değil, işlev’ tabelası yaptır, yatak odasına as. Haftada 1-2 kere yemeğe götür. İyi giydir, takıları da unutma. Buna rağmen hâlâ küçük müçük lafları ederse “Benim payıma bu düşmüş, seninki de maşallah pek büyükmüş” deyiver.


Kızları kıramıyorum

23 yaşındayım. Kızlar sürekli benimle ilişkiye girmek istiyor. Ben onlara kıramıyorum, günde 5-6 kez ilişkiye giriyorum. Aşırı zayıfladım. Ne yapacağım?



CEVAP

Kafayı yemiş bir hastam kendini çok güçlü sanıyordu. ‘Ne kadar güçlüsün? Treni durdurabilir misin?’ diye sorduğumda yüzüme küçümseyerek bakmış ve “Tren dediğin ne ki bir degenek (Değnek)” demişti. Değerli okurum, şimdi de ben sana onun gözüyle bakıyorum. Sende bir şizofren havası seziyorum. Bir psikiyatri kliniğine uğrayıver. Raporunu da bana gönderiver, bir görelim ne diyeceksek diyelim.

Acı çekiyorum

35 yaşında kadınım. Şimdiye kadar bir ay arayla 7 kez birlikte olduk. Biraz canım acıyor. Kendimi suçlu hissetmeye başladım. Bu zamanla geçer mi?



CEVAP


Sevgili okurum, zamanla geçer mi bilmem? Ama biz o acıyı yok ederiz.

Gebe miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, içime boşaldı. Korunmak için iki ilaç aldım. Adet dönemim yeni bitmişti. Hamile kalma gibi bir ihtimal olabilir mi?



CEVAP

Sevgili okurum, çok büyük olasılıkla hamile kalmadın. Hadi bakalım, bu defa affa uğradın. Gelecek defa dikkatli ol.

Prostat olabilir miyim?

30 yaşındayım. Sık sık ve az olarak idrara çıkıyorum. Prostat olabilir miyim?



CEVAP


Değerli okurum, bir alışkanlık ve şartlanma olayı. Ama aklında kuşkularla yaşayacağına bir üroloji uzmanına gidip kesin sonucu öğren. Çünkü biz buradan sözlü bir öneriyle sorumluluk altına girmek istemeyiz. Genel düşüncem bir sorununun olmadığıdır.

İsteğim çok arttı

17 yaşındayım, bakirim. Bu aralar isteğim çok arttı. Günde 1 kere mastürbasyon yapıyorum. Sizce ileride zarar görür müyüm? Bir de penisimin boyu 15 santim. Sizce ideal mi?



CEVAP

Değerli okurum, her şey yolunda, sağlık yerinde keyifler keka. Otur önüne konan yemeği güzel güzel ye, şimdilik o yemeğe sos karıştırma. Zaman içerisinde hayatın o sosu yemekle geçecek. Bu yaşta da bedenini ve ruhunu o sosa alıştırma. Sonra mide fesadına uğrarsın. Daha erken, yaş 20’yi bekle.

İlk geceden korkuyorum

21 yaşında nişanlı kızım. İlk geceden çok korkuyorum. Nişanlımın penisi 23 santimmiş. Acaba biraz büyük değil mi?



CEVAP

Sevgili okurum, fazlanın fazlası büyük. Korkmakta haklısın. Ama bir yandan doğa, bir yandan Haydar Hocanız yardımcınız. Hele o günlere varalım. Öteki koşullar yerinde ise evlilik olduktan sonra çaresine bakarız.

Kızdan bir türlü zevk almıyorum

23 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla ilişkiye girmekten zevk almıyorum. Ama para karşılığı ilişkiye girdiğim kadınlara karşı çok ilgiliyim. Bu nedenle ilişkilerim pek uzun sürmüyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Hayır okurum, kızlarla aranda vicdan duvarın var. Yakışıklı, sorumluluk taşıyan birisin. İyi gençsin. Ötekilerine parayı basıyorsun, keyfinin doruklarına çıkıyorsun. Böylece bir hak elde etmiş oluyorsun. Amma hep lokantadan da yemek olmaz. Ev mutfağına da alışman gerek.

Acaba gebe miyim?

Erkek arkadaşımla birlikte oldum ama kızlık zarım yırtılmadı. Spermler içime aktı, hamile kalmaktan korkuyorum. Eğer hamile kaldıysam nasıl yok edebilirim? Hap kullansam geçer mi?



CEVAP


Değerli okurum, gebe kalmış olabilirsin. Ama ihtimali çok zayıf. Yine bu konularda dikkatli olmak gerekir. Eğer gebe kalmışsan tek çözümü kürtajdır. Haplarla önlenmiyor.

Neden cinsel organı yeterince sertleşmiyor?

22 yaşında kadınım Eşim 30 yaşında. Penisi çok küçük ve sertleşmiyor. Sertleşiyor ama hemen küçülüyor. Ne yapacağım? Doktora gitmiyor.



CEVAP


Sevgili okurum, doktora gitmesi gerekli ve şart. Konulacak teşhise göre tedavisi olduğunu bilin. Örneğin; birinin dişi ağrıyor ama dişçiye gitmiyorsa, o dişe veda edeceğini bilmeli. Aynen bunun gibi.

Büyütücü işe yarar mı?

28 yaşındayım. Penisimin boyu 9 santim. Sizce normal mi? Büyütücü vakum veya hap kullanmak istiyorum. Acaba büyür mü?



CEVAP


Sevgili okurum, penisinin boyu (eğer şişman değilsen) için evliliğini, cinselliğini idare edebilir diyor tıp bilimi. Vakumla, ilaçlarla, haplarla, iğnelerle büyümüyor.

Erken boşalıyorum nasıl düzeltebilirim?

14 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Mastürbasyon yaparken 1 dakika sürüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?



CEVAP


Değerli okurum, mastürbasyonu azaltarak düzeltirsin. Daha çok küçüksün.

Penisim nasıl büyür?

16 yaşındayım. Penisimin boyutu 10 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum ama beni tatmin etmiyor. Cinsel ilişkiye girmeye de korkuyorum. Sizce penisim nasıl büyür?



CEVAP


Değerli okurum, bekle. Zaman onu büyütür. Acelen ne? Kızlar kaçmıyor ki?


GÜNÜN SÖZÜ

İnandığınız bir insan size elini uzatmışsa, siz iki kişiden çok bir güçsünüz demektir. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder