Rauf Tamer Kötü damga
HABERİ PAYLAŞ

Kötü damga

Haberin Devamı

Amerika, Suriye’de ve Irak’ta rezil de olsa, vezir de olsa, bir terör örgütüyle ortaklık kurduğunu kimseye unutturamayacaktır. Bir devlet için çok kötü bir damga bu. Aradan yıllar da geçse, daima yüzüne vurulacak bir ayıp.



Obama, zaten kapkara bir sicille veda ediyor. 15 Temmuz’un arkasındaki güç olduğuna dair Amerika’yı şüpheli durumuna düşürdü... Ayrıca suçluların iadesi anlaşmasında terörist hâmisi gibi bir izlenim verdi. Bütün bunlara bir de PYD ortaklığı eklenince, koskoca Amerika küme düştü. En mühimi de: - Türk Halkını kaybetti.

Kısa notlar...

Ana Haber’miş. TV’de Ana Haber, eğer içi boş, hafif ve gayriciddi unsurlardan oluşmuşsa, ona Ana Haber denmez. Halbuki arada öyle güzel bültenler vardır ki, onların yanında Ana Haber, sadece topun sahibi olduğu için kaptan yapılan şımarık ve kabiliyetsiz bir mahalle çocuğu gibi kalır.

Nail Güreli

Mesleğimize verdiği hizmetleri hep saygıyla anacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, dost ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum.

Uçan tekme

Şimdi moda mı oldu ki, mahkemenin tahliye kararına hep savcı itiraz edip tekrar tutuklama ister? Hakim ile Savcı bu kadar ters düşüyorlarsa, eh, vatandaşa sorsan kimi beraat ister, kimi müebbet. Ulan, ne tekmeymiş bu be.

Çocuk şarkıcı

16 yaşındaki kızın sahneye çıkmasına izin vermediler. Ayol, Gönül Yazar 15 yaşında çıktı sahneye... (Sûzinak’la) Siz bırakın bunları da çocuk gelinler’e mani olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder