Spor Kötü Fener skor süper

Kötü Fener skor süper

Paylaş
Kötü Fener skor süper

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk turunda Young Boys karşısında kötü oynadı. Buna rağmen Emre ve Stoch'un nefis golleriyle 2-2'lik skor yakalayan Kanarya bir hafta sonra Kadıköy'deki rövanş için büyük avantaj yakaladı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre’nin Young Boys takımından uzun süre 10 kişi oynadığı karşılaşmada gollü beraberlik aldı, 4 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak rövanş öncesinde avantaj yakaladı: 2-2.

Dakika 4: Gökhan Ünal’ın pasıyla ceza alanının solundan hareketlenen Emre’nin yerden vuruşunda top filelere gitti, Kanarya deplasmanda öne geçti: 0-1.

Dakika 17: Bienvenu’nün ortasında, kalabalık savunmanın içinde kale önünde Dudar’ın kafa vuruşunda top filelere gitti: 1-1.

Dakika 27: Stoch’un organize ettiği atakla rakip ceza alanı önünde hareketlenen Emre’nin şutunda top yandan auta çıktı.

Dakika 30: Costanzo’nun şutunda yan direkten oyun alanına dönen topu Lulic kötü bir vuruşla yandan dışarı attı.

Dakika 41: Stoch, pasını Gökhan Ünal’a aktardı. Gökhan Ünal, topu tekrar Stoch’a gönderdi, bu futbolcu ceza alanının dışından yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere bıraktı, Fenerbahçe’yi bir kez daha öne geçirdi: 1-2.

Dakika 51: Sutter’in vuruşunda kaleci Volkan’ın çıkardığı top üst direğe çarpıp kornere çıktı.

Dakika 70: Costanzo’nun sert şutunda top kaleci Volkan’da kaldı.

Dakika 78: Sutter’in vuruşunda top direkten döndü, dönen topu Costanzo auta gönderdi.

Dakika 89: Selçuk rakibini düşürünce Young Boys penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Costanzo topu filelere gönderdi: 2-2.

Maçtan önce arbede çıktı

Young Boys-Fenerbahçe maçından önce iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı. Karşılaşma öncesinde stad civarında karşılaşan iki takım taraftarları birbirlerine bira şişeleri, taş ve sopalarla saldırdı.

Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi. Bu arada gurbetçiler Kanarya’yı yalnız bırakmadı. Kale arkası tribünde oldukça kalabalık bir seyirci grubu Sarı-Lacivertliler’i destekledi. Tribünlerde Fenerbahçe bayraklarının yanı sıra çok sayıda da Türk bayrağı açıldı.

Avantaj bizde

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Young Boys karşısında sergilenen futboldan memnun olmamasına rağmen alınan sonucun ikinci maç öncesinde büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Rakibe kanatlardan ve savunmanın ortasından müsait pozisyonlar üretme fırsatı verdiklerini kaydeden Kocaman şöyle devam etti: “Her şeye rağmen iyi bir takımla oynadık ve avantajlı bir skor elde ettik. Takımda bazı eksikler vardı. İkinci maçta da çok dikkatli olacağız. Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz. Bunu da başaracağız.”

Stoch yeni prens

Fenerbahçe’nin yeni transferi Slovak Stoch, dün tam not aldı. Genç yıldız, çok koştu, top çaldı, top aldı, top verdi, sağa-sola deplase oldu, mükemmel de bir gol buldu. Takımın en iyisi olarak dikkat çeken Stoch, arkadaşlarının bir çok hatasını kapattı. En kritik bölgelerde top saklayarak takımını rahatlatan Slovak futbolcu, orta sahada Emre Belözoğlu ile de iyi anlaştı. Maçtan sonra gol attığı için mutlu olduğunu kaydeden Stoch, “Benim için her şey yeni başlıyor. Takıma uyum sağladım. Bundan sonra performansım sürekli artacak. Çok büyük bir kulübe geldim. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacağız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

2

Haberin Devamı