Türkiye (Son Dakika) 'Kova fırlatma' fotoğrafları ortalığı karıştırdı

'Kova fırlatma' fotoğrafları ortalığı karıştırdı

Paylaş
'Kova fırlatma' fotoğrafları ortalığı karıştırdı

Yaklaşık 10 gün önce sosyal medyada bir anda fenomen olan, 'patates işçilerinin kova fırlatma' fotoğraflarının kime ait olduğu konusunda kılıçlar çekildi. Paylaşım rekorları kıran fotoğrafları Konya'da çektiğini söyleyen Serdar Geyik'i yalanlayan Şanlıurfalı Osman Atan, fotoğrafları Kayseri'de geçen yıl kendisinin çektiğini; Serdar Geyik'in herkesi kandırdığını öne sürdü

Türkiye’de bir anda fenomen olan patates işçilerinin kova fırlatma görüntüleri ortalığı karıştırdı. Görüntülerin nerede ve kim tarafından çekildiği konusunda tartışma sürerken, Şanlıurfalı mevsimlik işçi Serdar Geyik, 10 gün önce kova fırlatma fotoğrafını kendisinin çektiğini iddia etmiş ve bu konuda basına da açıklamalar yapmıştı. Ancak Serdar Geyik’in bu iddiasına, yine Şanlıurfalı bir mevsimlik işçiden yalanlama geldi. Osman Atan isimli işçi, görüntülerin asıl sahibinin kendisi olduğunu söyledi.



Serdar Geyik

SERDAR GEYİK: FOTOĞRAFI KONYA CİHANBEYLİ'DE ÇEKTİM


Sosyal medyada büyüyen tartışmalar üzerine ise Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan ve mevsimlik işçi olduğunu belirten Serdar Geyik, fotoğrafı Konya’nın Cihanbeyli ilçesindeki bir tarlada çektiğini ileri sürmüştü.

Serdar Geyik, Anadolu Ajansı'na da haber olmuş ve şu açıklamayı yapmıştı:



'OSMAN FOTOĞRAFLARI, BEN İSE VİDEOYU ÇEKTİM'


Kova atılırken videoya kaydeden Hüseyin Demir ise "İş bitimine bir hafta kala kova fırlatma provası yapıyorduk. Kova fırlatmayı iş bitiminde yaptık. Osman da fotoğraf çekiyordu, ben ve Kemal de videoya aldık. Osman fotoğrafları sosyal medya hesabına yükledi. Serdar Geyik fotoğrafları sosyal medya hesabından alarak kendi hesabında paylaşmış ve sahiplenmiş. Biz de bu duruma çok üzüldük. Serdar’ın çıkıp bizden özür dilemesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Osman Atan ve yanındaki arkadaşları, cep telefonundaki fotoğraf ve görüntüleri gösterip karedeki herkesin akrabaları olduğunu söyleyerek, Serdar Geyik’in çıkıp herkesten özür dilemesini istedi.

Büyüyen tartışmada başka iddiaların da ortaya atılıp atılmayacağı ise sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok merak edilen konu oldu

İHA

Haberin Devamı