Spor 'Kovulmadım, istifa ettim'

'Kovulmadım, istifa ettim'

Paylaş
'Kovulmadım, istifa ettim'

Bülent Korkmaz 'Kovuldu' iddialarını yalanladı

Teknik direktör Bülent Korkmaz, Azerbaycan’ın Bakü takımından ‘kovuldu’ iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, kendisinin görevinden istifa ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bugün Azerbaycan basınında Bülent Korkmaz’ın görevine son verildiğine yönelik haberler yer almıştı. Özellikle Apasport.az’nin haberine göre, Bülent Korkmaz’ın görevine son verilmiş, gerekçe olarak da, ligde oynadıkları son maçta alınan yenilginin şampiyonluk yarışında geriye düşmelerine neden olması gösterilmişti.

Teknik direktör Korkmaz, konuyla ilgili DHA’ya yaptığı açıklamada, basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, kendi isteğiyle görevinden istifa ettiğini belirterek, “Yönetimle bazı konularda anlaşmazlıklarım vardı. İsteklerim ve düşündüklerim yapılmadığı için de istifa ettim” dedi.

Başarılı bir grafik sergilediklerini ancak bazı kulüp yöneticilerinin bu başarıya çomak sokmak istediğini ifade eden Korkmaz, istifasıyla ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Takımda sportif anlamda bir başarı yakalamıştık. Ligde 10’unculuktan 3’üncülüğe yükseldik. Play-Off’larda da mücadele hakkını kazandık. Ayrıca lig kupasında da yarı finaldeyiz. Son oynanan karşılaşmaya kadar 14 maçtır yenilgi yüzü görmedik. Kısacası şampiyonlukta ve kupada şansımız devam ediyordu. Ancak bazı yöneticiler bu başarıyı hazmedemediler. Başarılarımıza çomak sokmak isteyenler oldu. İlk başta ‘takımın tek hakimi sizsiniz’ dediler, fakat daha sonradan benim haberim olmadan işler yapmaya başladılar. Bunlar benim düşüncelerime de uymadığı için istifa kararı aldım.”

ŞU AN İÇİN KİMSEDEN TEKLİF ALMADIM

Bülent Korkmaz ayrıca, şu anda hiçbir takımdan teklif almadığını belirtirken, Sivasspor’un başına getirileceği yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

Gökhan HEBEPÇİ/İSTANBUL, (DHA)