Gündem Köy çocuklarına kuaför

Köy çocuklarına kuaför

Paylaş
Köy çocuklarına kuaför

Yozgat Halk Eğitim merkezi tarafından açılan kuaförlük kursuna katılan kursiyerler Türkmensarılar Köyü İlköğretim Okulu'nda, kız öğrencilere ücretsiz saç bakımı yaptı.


Yozgat Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kuaförlük kursuna devam eden 32 kursiyer, eğitimlerini sürdürürken, uygulamalı eğitim kapsamında, köy okullarındaki öğrencilere ücretsiz saç kesimi ve saç bakımı yapıyor.

Haberin Devamı

Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burçin Ergen, kuaförlük kursuna katılan kursiyerlerin uygulamalı eğitim olarak daha önce Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Yuvasında barınan çocuklara, Belediye Huzur Evinde yaşlılara ve Yaşlılar ve Özürlüler Rehabilitasyon Merkezinde kalan özürlülere saç bakım hizmeti verdiklerini belirterek, "Şimdide köy okullarında okuyan ve kuaföre gitme imkanı bulamayan öğrencilerimizin ücretsiz olarak saç bakımını yapmaktayız" dedi.


Halk Eğitim Merkezi'nde görevli, kuaförlük kursu öğretmeni İhsaniye Karatekin gözetiminde, Türkmensarılar köyüne giden kuaför adayları, ilköğretim okuluna devam eden öğrencilere ücretsiz olarak saç bakımı yaptı.