Közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırmanın en kolay yolu
Közlenmiş patlıcan ve biberleri kabuklarından ayırmada zorlanıyorsanız bu önerimiz sayesinde artık bu lezzetten mahrum kalmayacaksınız
07 Ağustos 2017 , Pazartesi 15:51
Közlenmiş sebzelerin tadı yemeğinden bile daha güzel olabilir. Ama ne yazık ki közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırıp, biraz meşakkatli.
Eğer siz de sırf kabukları soyma fikrinden dolayı böyle bir lezzetten mahrum kalıyorsanız işte size pratik bir öneri…
Közlediğiniz sebzeleri derin bir cam tabağa alıp üzerini streç film ile kapatın.
Yaklaşık 20 dakika beklettikten sonra buhar ile yumuşayan kabukların kolayca soyulacağını göreceksiniz.
Bu yöntemle hem çok fazla vakit kaybetmeyecek hem de soyma işlemi esnasında sebzelerinizin pişen kısımlarını ziyan etmemiş olacaksınız.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Wanda Nara yine olay yarattı: Bu kez Paris Hilton'a sataştı
- Kuşum Aydın sosyal medya sayfasından isyan ederek dolandırıldığını duyurdu
- Dilan Polat şikayetini geri çekti, dava düştü! Duruşma boyunca ağladılar
- Kıvanç Talu ve Beril Talu çifti hakkında bir skandal iddia daha
- Melisa Döngel ve Sergen Yalçın aşkı tekrar alevlendi