Magazin Kozmetik firmalarından Anastasia Bryzgalova'ya kanca! Anastasia Bryzgalova kimdir?

Kozmetik firmalarından Anastasia Bryzgalova'ya kanca! Anastasia Bryzgalova kimdir?

Paylaş
Kozmetik firmalarından Anastasia Bryzgalova'ya kanca! Anastasia Bryzgalova kimdir?

2018 Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları bitti. Ama organizasyona damga vuran Rus körling sporcusu Anastasia Bryzgalova hala konuşulmaya devam ediyor. Rus güzele şimdilerde ünlü kozmetik firmalarından reklam yüzü olması için teklif yağıyor. Daha önce adı hiç duyulmayan Anastasia Bryzgalova kimdir?

Rus körling oyuncusu Anastasia Bryzgalova ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. 2018 Pyeongchan Kış Olimpiyat Oyunları bitti bitmesine ama Rus güzelin adı manşetlerden inmiyor. Angelina Jolie'ye benzerliğiyle herkesin diline düşen Anastasia Bryzgalova eşiyle birlikte karışık çiftler körlingde Rusya'ya tarihinin ilk madalyasını kazandırmıştı. Fakat çok geçmeden eşi Alexander Krushelnitskiy'de ve kendisinde meldonyum tespit edilince çiftin bronz madalyası geri alınıp Norveç'e verilmişti. Şimdilerde ise Anastasia Bryzgalova'ya Fransız ve Alman kozmetik firmalarından teklif üstüne teklif yağıyor. Peki daha önceleri adı duyulmayan Anastasia Bryzgalova kimdir? Gelin seksi oyuncuyu daha yakından tanıyalım.


ANASTASIA BRYZGALOVA GÖNÜLLERİ FETHETTİ



ANASTASIA BRYZGALOVA KİMDİR


Anastasia Bryzgalova 13 Aralık 1992 St. Petersburg doğumlu. Şu anda 25 yaşında. Rusya'da CC Adamant takımında oynuyor. 2016 yılında eşi Alexander Krushelnitskiy ile beraber İsveç Karlstad'da düzenlenen 2016 Dünya Karışık Çiftler Körling Şampiyonası'nda birinci geldi. Bryzgalova şu anda Lesgaft Ulusal Bölge Üniversitesi'nde eğitimini sürdürüyor.


KOZMETİK FİRMALARINDAN TEKLİF YAĞAN ANASTASIA BRYZGALOVA'NIN EN SICAK FOTOĞRAFLARINI KEŞFEDİN



Rus sporcu doping yüzünden diskalifiye edildi

Haberin Devamı