Gündem KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri ne zaman? Saat kaçta başlayacak?

KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri ne zaman? Saat kaçta başlayacak?

Paylaş
KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri ne zaman? Saat kaçta başlayacak?

KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri sınavı yarın gerçekleşecek. Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumuna 1 milyon 234 bin 617 kişi, Eğitim Bilimleri oturumuna ise 440 bin 324 kişi katılacak. Adaylar, bir yıllık emeklerinin heba olmaması için sınavın saat kaçta gerçekleşeceğini merak edip araştırmaya girmiş durumda...

KPSS Lisan Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri sınavı yarın gerçekleşiyor. Yüz binlerce kişi sınav heyecanı sarmış durumda... Memur adaylarına, Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumunda 120 soru için 130 dakika, Eğitim Bilimleri oturumunda ise 80 soru için 100 dakika süre verilecek.

Haberin Devamı

2018-KPSS Lisans (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ) KAÇTA BAŞLAYACAK?

KPSS Lisan Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumu saat 10.15'te başlayacak 12.35'te sona erecek. Eğitim Bilimleri oturumu ise 14.45'te başlayacak ve adaylara 100 dakika süre verilecek.

DİKKAT: KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumuna girecek adaylar saat 10.00'dan sonra, Eğitim Bilimleri oturumuna katılacaklar da saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri sınav sonuçları 31 Ağustos'ta açıklanacak.