Kültür - Sanat Kral Arthur: Kılıç Efsanesi’nin fragmanı görücüye çıktı
Paylaş
Kral Arthur: Kılıç Efsanesi’nin fragmanı görücüye çıktı

Yakışıklı oyuncular Charlie Hunnam ile Jude Law’ın başrollerini paylaştığı ‘Kral Arthur: Kılıç Efsanesi’ (King Arthur: Legend of the Sword) filminin fragmanı yayınlandı.

Televizyon yapılarındaki rolleriyle dikkatleri çeken Charlie Hunnam’ın Kral Arthur’u canlandırdığı ‘Kral Arthur: Kılıç Efsanesi’ (King Arthur: Legend of the Sword) filminin ilk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Yönetmenliğini Guy Ritchie’nin yaptığı film, klasik Kral Arthur efsanesine farklı bir bakış sunuluyor. ‘Kral Arthur: Kılıç Efsanesi’ (King Arthur: Legend of the Sword), Kral Arthur’un sokaklardan tahta giden yolculuğunu ele alıyor. Charlie Hunnam'ın Kral Arthur'u canlandırdığı filmde, genç yıldıza Jude Law, Djimon Hounsou ve Eric Bana eşlik ediyor.



Arthur çocukken babası öldürülür ve amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan gelen taht hakkının çalınmasıyla birlikte Arthur, şehrin arka sokaklarında ortaya çıkar. Bir kere Excalibur kılıcını taştan çıkarınca hayatı altüst olur ve sevse de sevmese de gerçek mirasını, tahtı kabullenmeye zorlanır.

Film, 12 Mayıs’ta ülkemizde gösterime girecek.



Haberin Devamı