Dünya Kralın seks ve striptiz maceraları

Kralın seks ve striptiz maceraları

Paylaş
Kralın seks ve striptiz maceraları

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'ye rakip geldi: İsveç Kralı, meğer striptiz kulüplerinden çıkmıyormuş

Ağırbaşlılığı ve ‘normal’ aile hayatıyla takdir gören İsveç Kralı Carl Gustaf da çapkınmış. Gustaf, izcilik ve yarış arabaları gibi hobileriyle biliniyor, Kraliçe Silvia’yla 34 yıllık evliliği ve çizdiği mutlu aile tablosuyla masallardaki kralları andırıyordu. Fakat 64 yaşındaki kralla ilgili dün İsveç’te piyasaya çıkan kitap, tüm algıları yerle bir etti. Kitaba göre İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in üçüncü kuzeni olan kralın hayatında, striptizci kızların ve mafya babalarının da yer aldığı Stockholm Club’da gerçekleşen çılgın seks partileri önemli yer tutuyor.

Haberin Devamı

Piyasaya çıktığı gibi 20 bin adet satan, ‘Carl XVI Gustaf-İsteksiz Hükümdar’ adlı kitapta, Thomas Sjöberg başta olmak üzere üç araştırmacı yazar, kralın kirli çamaşırlarını ortaya seriyor. Kitaba göre, Stockholm Club’da düzenlenen seks partilerinde pahalı yemekler yeniyor, sonra da cinsel ilişkiye giriliyordu. Partilere katılanlar arasında ünlü mankenler de bulunuyordu, hatta zaman zaman bu mankenler soyunup konuklara kucak dansı yapıyordu.

Kitapta bolca geçen mafya bağlantılı kulübün sahibi Mille Markovic, kralın müşterileri olmasından memnun olduklarını çünkü onun geldiği geceler polis baskını olmadığını anlatıyor. Partiye katılan kadınlarla yapılan görüşmelerde birçoğu kralla cinsel ilişkiye girdiklerini, kralın bazen iki kadınla birden birlikte olduğunu söylüyor. 1996 Atlanta Olimpiyat Oyunları sırasında, Gold adlı gece kulübünde 10 bin dolar harcayan Gustaf’ın bir striptizciyi yanına alıp iki saatliğine kiralanan odaya çekildiği de bilgiler arasında.

Camilla’yla ıssız ada hayali

Haberin Devamı

Kitapta ülkenin ünlü şarkıcılarından Camilla Henemark’la kral arasındaki aşk içinse tam 14 sayfa ayrılmış. Şarkıcı iddiaları reddetmedi, avukatının açıklama yapmasını da yasakladı. Bu ilişkiden haberdar olan Kraliçe Silvia’nın çaresiz kaldığı için duruma müdahale edemediği, kralın ergenlik çağındaki gençler gibi bu aşkın peşinden koştuğu, hatta sevgilisini alarak ıssız bir adada yaşamak istediği de kitapta yazanlar arasında.

Skandallar bitmiyor

Yedi aylıkken babasını trafik kazasına kurban veren kral, 27 yaşında iktidara geçmişti. Ablası Prenses Birgitta, soylu bir aile içinde, son derece disiplinli ve sıkı bir şekilde yetiştiklerini söylüyor.

Kralın hayatındaki garipliklerden ilki evliliğiyle ilgili. Çift 1972’de Münih’te Kraliçe Silvia’nın hostes olarak çalıştığı Olimpiyat Oyunları’nda tanışıp 1976 yılında Stockholm Katedrali’nde evlenmişti.

Oğulları Prens Carl Philip’in romantik bir aşk ilişkisini bitirerek, açık pozlarıyla ünlü olan sunucu ve model Sofia Hellqvist’le ilişkisini açıklaması ve ardından 28 yaşındaki küçük kızları Prenses Madeleine nişan atması üzerine, son yıllarda zor zamanlar geçiren aile, birbirine kenetlenmiş görünüyordu. Yeni kitapla ortalığa saçılan son dedikodularsa bu soylu birliği yeniden zora sokacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Radikal