Bilim - Teknoloji Kraliyet düğününde teknoloji yasağı
Paylaş
Kraliyet düğününde teknoloji yasağı

Galler Prensi William'ın düğününe sayılı günler kalırken, alınan güvenlik önlemleri artırılmaya devam ediyor. İşte katılımcıları üzen yeni yasak ve gerekçesi

İngiltere gündemini son haftalarda bol bol meşgul eden kraliyet düğününe sadece bir gün kaldı. Ziyaretçi listesinin oluşturduğu diplomatik skandallar bir yana dursun Kraliçe Elizabeth'in talimatlarıyla konulan yasakların sayısı her gün artmaya başladı.

Haberin Devamı

Bugün açıklanan son yasak düğüne davetli olan herkesi üzecek cinsten. Çünkü bu mutlu anın fotoğraflarını ve detaylarını hiç kimse sosyal medyayla paylaşamayacak.

Kraliçe Elizabeth'in talimatı üzerine ülkenin güvenlik güçleri düğünün yapılacağı alana sinyal engelleyici cihazlar yerleştirmeye başladı. Kraliyet Twitter'ı İstemiyor Kraliçe, düğün sırasında Twitter'ın kullanılmasını istemiyor.

Düğünün fotoğraflarını ve detaylarını sadece kendi seçtiği gazetecilerin ve sarayın halkla ilişkiler departmanın yayınlaması için kraliyet ailesinin sıkı talimatları var. Prens William'ın düğününde ülkedeki gençlerin en çok ilgilendiği teknolojinin yasaklanması ise İngiltere gündeminde sert tartışmalar dönmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.