Spor Krasic an meselesi

Krasic an meselesi

Paylaş
Krasic an meselesi

Fenerbahçeli taraftarlar merakla bekledikleri CSKA Moskova'nın yıldızı Milos Krasic'e kavuşuyor. Sarı-Lacivertli yöneticilerin uzun süredir peşinde olduğu Sırp futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı, resmi imzanın 1-2 gün içinde atılacağı öğrenildi

Fenerbahçe, yabancı transferinde ikinci bombayı Milos Krasic ile patlatacak. Chelsea’den Miroslav Stoch’u kadrosuna kattıktan sonra sessizliğe bürünen Sarı- Lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteğiyle uzun süredir CSKA Moskova’da forma giyen Milos Krasic’in peşindeydi. Sırp futbolcu için Avrupa’nın önde gelen devleriyle kapışan Kanarya yaptığı son teklifle bir adım öne geçti.

Haberin Devamı

Rus kulübüne 15 milyon euro bonservis bedeli öneren Fenerbahçe olumlu yanıt aldıktan sonra hemen Milos Krasic’le yakın temasa geçti. Bu noktada devreye giren Başkan Aziz Yıldırım, Sırp futbolcuyu ikna için yoğun çaba harcadı. Uzun uğraşlar sonunda Türkiye’de oynamayı düşünmeyen yıldız oyuncu kararından dönüp Fenerbahçe’ye “evet” dedi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan bu sürpriz gelişmenin çok gizli tutulduğu ve .bir iki gün içinde yapılacak resmi açıklamanın ardından Milos Krasic transferinin tamamlandığının kamuoyunda duyurulacağı öğrenildi.

Uğur Önver-Posta