Spor Krasic Fener'e göz kırptı

Krasic Fener'e göz kırptı

Paylaş
Krasic Fener'e göz kırptı

CSKA Moskova'nın yıldızı Milos Krasic, Fenerbahçe'nin de kendisiyle ilgilendiğini doğruladı

Fenerbahçe’de flaş gelişme... CSKA Moskova forması altında sergilediği başarılı performansla birçok ünlü kulübün markaja aldığı Milos Krasic, Sarı-Lacivertli ekibe transferine yeşil ışık yaktı. Kanarya’nın kendisiyle ilgilendiğini açıklayan Sırp yıldız, “Fenerbahçe ile halen görüşüyoruz. Başka kulüpler de var beni isteyen, ama isim veremem. Öncelikle şunu söyleyeyim ki, Fenerbahçe’ye tabii ki gelirim. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve son dönemdeki başarılarını takip diyorum. Bana sorarsanız eğer Fenerbahçe’ye gelme şansım yüzde 50. Bu da yüksek bir ihtimal” ifadesini kullandı.

20 MİLYON EURO ÇOK FAZLA

Sarı-Lacivertli yöneticilerle yapılan görüşmeler ve bonservis bedeli ile ilgili olarak da bilgiler veren Milos Krasic, “Menajerim yöneticilerle konuşuyor. En son geçen hafta bir buluşmamız oldu. Sonucunu bekleyip görmemiz lazım. Ancak bu transferin öncesinde İstanbul’a gelip ziyarette bulunmak istiyorum. Fenerbahçe tesislerini, kulübü, stadı, şehri görmek istiyorum. Böyle bir planım var. Kulübüm CSKA’nın istediği 20 milyon euro bonservis bedeli fazla. Ama iki kulüp ortak bir noktada anlaşırlar” açıklamasını yaptı.

YILDIZI BU SEZON PARLADI

2004 yılından bu yana Rus temsilcisi CSKA Moskova’da forma giyen Milos Krasic’in yıldızı bu sezon parladı. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen Sırp futbolcu, dev arenada 4 gol atarak takımının çeyrek finale kadar çıkmasına katkı yaptı.

Haberin Devamı