Spor Krasic yattı, rota Hazard

Krasic yattı, rota Hazard

Paylaş
Krasic yattı, rota Hazard

Sırp futbolcu Krasic'in Juventus'la anlaşması üzerine Fenerbahçe'de Lille'in kanat oyuncusu Eden Hazard ismi gündeme geldi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman’ın analizleri sonucu lig biter bitmez düğmeye basan sarı-lacivertlilerin öncelik sırası sağ ve sol kanada oyuncu transfer etmek.

Yeni arayışlara giren Kocaman’ın listesinde Lille’den Eden Hazard’ın ön sırada bulunduğu öğrenildi. Lille’in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Hazard, Fenerbahçe ile oynanan Avrupa Ligi maçlarında göze batan isim olmuştu.

Futbola 7 yaşında Belçika’nın yerel kulüplerinden biri olan "Royal Stade Brainois"de başlayan Hazard, 14 yaşında AFC Tubize’den Lille’e transfer oldu.

2005’te Lille’in alt yapısına giren Hazard, 2007-2008 sezonunda kulübün as takımıyla birkaç maça yedek kulübesinde dahil oldu.

Asıl çıkışını Şubat 2009’daki Sochaux maçında yapan Hazard, A takımdaki ilk golünü atarak kulübünün 2-0’lık yenilgiden 3-2’lik galibiyete ulaşmasında rol oynadı.

Daha sonra takımının Avrupa Ligi’nde Liverpool’a elenmesine kadar geçen süreçte başarılı olan Hazard, Avrupa kupalarında 9 maçta 3 gol atmayı başardı.

Belçikalı oyuncu için 12 milyon Euro bonservis bedeli isteniyor ve kulübü bu oyuncuyu satmak niyetinde değil.

Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe yönetiminin Krasiç’ten gelen olumsuz haber sonrası Hazard için fiyat arttıracağı ve genç oyuncuyu renklerine bağlamaya çalışacağı kaydedildi.

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı