Spor Krasic'te sona doğru

Krasic'te sona doğru

Paylaş
Krasic'te sona doğru

Serie A takımlarından Juventus, CSKA Moskova'da forma giyen Sırp futbolcu Milos Krasiç'in transferinde bir adım öne geçti

Juventus’un, uzun süredir peşinden koştuğu 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Milos Krasiç’i renklerine bağlamaya çok yakın olduğu ve Rus ekibi CSKA Moskova ile 16 milyon Euro civarında bir ücrette anlaştığı ifade edildi.

İtalyan basını, Rus spor gazetesi "Soviet Sport"a dayandırdığı haberde, tarafların anlaşmaya çok yakın olduğunu ve resmi açıklamanın hafta sonu yapılabileceğini yazdı.

Juventus’un bu hamlesiyle Krasiç’i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Liverpool, Manchester City, Atletico Madrid gibi takımları geride bıraktığı ileri sürüldü.

DZEKO İLE TEMASTALAR

Sırp futbolcunun bu ekipler arasında Juventus’ta oynamak istediği bildirildi. Öte yandan, bu sezon transferin hızlı takımı olan Juventus’un bir süre önce kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Wolfsburg’un golcüsü Edin Dzeko ile yeniden temas kurduğu belirtildi.

Siyah-beyazlı ekibin Wolfsburg’a, Dzeko’nun transferinin sonuçlanması için 7 gün süre verdiği bildirilirken, Boşnak golcünün, Juventus’un genel menajeri Giuseppe Marotta’nın transferdeki birinci hedefi olduğu yazıldı.

Dzeko’nun transferine karşılık Juventus’tan Brezilyalı Diego’yu isteyen Wolfsburg’un bu önerisinin yerine İtalyan ekibinin başkanı Andrea Agnelli’nin 30 milyon Euro nakit para önerdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı