Spor Krasic'ten müjde!

Krasic'ten müjde!

Paylaş
Krasic'ten müjde!

Fenerbahçe'nin elden çıkarmayı planladığı Sırp futbolcu, teklifler aldığını söyledi. Villarreal ve Elche ile bir Rus ekibinin kendisine talip olduğunu belirten Krasic, “Artık kulüplerin anlaşması önemli” dedi

Sarı-Lacivertliler’in 2012-13’te büyük umutlarla transfer edip, geçtiğimiz yıl da Bastia’ya kiraladığı Milos Krasic, yeni sezon öncesi A2 takımıyla çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda düşünmediği Sırp oyuncu, Topuk Yaylası kampına götürülmezken, kendisine takım bulması da istenmişti. Ancak uzun süredir kimsenin talip olmadığı 30 yaşındaki oyuncu, dün Sarı-Lacivertliler’e müjdeyi verdi. İspanyol ekipleri Villarreal ve Elche ile bir Rus ekibinin kendisiyle görüştüğünü söyleyen Krasic, “Artık kulüplerin anlaşmasına kaldı. Umarım oynayabileceğim kulübe transfer olurum. Fenerbahçe’de şans bulmak için çabaladım ama olmadı” dedi.

Oynamadan kazanıyor

İlk sezonunda 25 resmi maçta bin 96 dakika sahada kalan Krasic, yalnızca 1 gol atarken; maliyeti ise bir hayli fazla oldu. 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus’tan transfer edilen tecrübeli futbolcu, yıllık ise 2.3 milyon Euro kazanıyor. İlk transfer döneminin sona ereceği 6 Eylül’e kadar başka bir kulüple anlaşılamaması halinde bu futbolcunun tazminatı ödenerek, kulüple ilişkisi kesilecek.

Haberin Devamı