Gündem Kredi cinneti

Kredi cinneti

Paylaş
Kredi cinneti

Eşi ve iki yetişkin kızıyla birlikte yaşayan emekli Albay Turgut Ergün, masraflara yetişemeyince birden çok kredi kartı kullanmaya başladı ve...

UYKUDAN KALKIP ÖLÜM SAÇTI

Haberin Devamı

Ankara Keçiören’de oturan Hava Kuvvetleri’nden emekli Albay Turgut Ergün (65), 05.00’de uykudan kalkıp ruhsatlı tabancasıyla eşi Gülfer Ergün’ü (57) yatak odasında öldürdü. Çiftin kızları Özlem (40) ile Çiğdem (27) uyanıp yatak odasına koştu.

Emekli Albay ikisine de ateş etti. Özlem öldü, Çiğdem ağır yaralandı. Turgut Ergün intihar etmek için silahı başına dayayıp tetiği çekti. Silah tutukluk yapınca intihardan vazgeçti. Bu sırada kızı Özlem’in yaşadığını görünce “155 Polis İmdat”ı aradı.

YENİ KART BAŞVURUSU REDDEDİLMİŞ

Emekli Albay “Eşimi, kızımı öldürdüm. Küçük kızım yaralı, onu kurtarın” dedi. Hastaneye kaldırılan Ortadoğu Teknik Üniversitesi öğrencisi Çiğdem Ergün’ün durumu ağır.

Turgut Ergün ifadesinde “Birden çok kredi kartım vardı. Kart borçlarını diğer kartlardan borç çekerek kapatmaya çalışıyordum. Borç katlanıp 50 bin TL oldu. Yeni kart başvurusunda bulundum ama vermediler. İntihar edersem borcun aileme kalması onuruma dokundu. Hep birlikte ölürsek kurtuluruz diye düşündüm” dedi.

Haberin Devamı