Gündem Kredi kartı borcu banka soydurttu

Kredi kartı borcu banka soydurttu

Paylaş
Kredi kartı borcu banka soydurttu

İzmir'de yaşayan Değer Peker geçen cuma günü bir banka şubesine giderek sıra numarası alıp beklemeye başladı ve...

Oyuncak tabancayla korkutmuş

Haberin Devamı

Önündeki müşteriler işlemlerini tamamladıktan sonra banka görevlilerine yaklaştı. Değer Peker çıkardığı oyuncak tabancayla banka çalışanlarını tehdit ederek kasadaki paraları istedi.

15 bin 610 TL çaldı

Değer Peker, çekmecedeki paraları çantasına doldurduğu sırada, alarm butonuna basan Canan Düzenli’nin ve kendisine müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisinin yüzüne biber gazı sıktı. Bu sırada yaşanan karmaşadan yararlanan soyguncu, aldığı 15 bin 610 TL parayla beyaz renkli plakasız bir otomobile binerek kaçtı.

Evinden çıkarken yakalandı

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, görüntülerden soyguncunun eşkalini belirledi. Yapılan araştırma sonucunda Değer Peker’in bir cıvata fabrikasında pazarlamacı olarak çalıştığı ortaya çıktı. Evinin etrafında bekleyen polis, Değer Peker’i bir arkadaşıyla pastaneye gitmek üzere dışarı çıkarken yakaladı.

Haberin Devamı

Şirketin parasıyla ödemiş

Evli ve 2 çocuk babası olan Değer Peker “Bir süre işsiz kaldım. Kredi kartına 10 bin TL borçlandım. 7 ay önce pazarlama işine girdim. Kart borcumun bir bölümünü şirketin parasından kapattım. Parayı iade etmek için de banka soydum” dedi. Çalınan paranın 6 bin 800 TL’si bulundu. Değer Peker geri kalan parayla şirketteki açığı kapatmıştı.