Gündem Kredi kartı mağduru bankanın önünde soyundu

Kredi kartı mağduru bankanın önünde soyundu

Paylaş
Kredi kartı mağduru bankanın önünde soyundu

Mersin'de kredi kartına sürekli ödeme yapmasına karşın ne borcunun bittiğini de ne kartın kapatıldığını söyleyen işçi emeklisi 68 yaşındaki Ahmet Ceryan, söz konusu banka şubesi önünde soyunarak eylem yaptı

Hastaneler Caddesi’ndeki özel bir bankanın Kuruçeşme Şubesi önüne gelen Ahmet Ceryan, elindeki kredi kartı dekontlarını göstererek soyunmaya başladı. İç çamaşırıyla kalan Ceryan, kıyafetlerini bankaya teslim etmek istedi. Güvenlik görevlileri tarafından engellenen Ceryan, bankanın kendisini mağdur ettiğini ileri sürdü.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13171","13171","201311","13171-80922.jpg","Bankanın önünde soyundu");

Bankaya daha önce bir miktar para yatırdığını ardından kendine 500 lira limitli kredi kartı gönderildiğini belirten Ceryan şunları anlattı: "Kredi kartını bir kez kullandım. Daha sonra da borcumu ödedim. Kredi kartını kapatmalarını istedim. 12 lira borç geldi ödedim. ’Bir daha borç çıkmaz’ dediler. Sonra 24 lira borç çıkarttılar onu da ödedim. ’Bu son’ dediler. Aradan 1 yıl geçti telefon geldi 200 lira borcum olduğunu söylediler. Hukuki işlem başlatacaklarmış. Daha ne yapmam gerek bilmiyorum. Ben de kıyafetlerimi de getirip onlara teslim etmeye karar verdim. Başka bir şeyim kalmadı."

İhbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından uzaklaştırılan Ceryan, eylemlerine devam edeceğini söyledi.

DHA